Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Vakantie

Curaçao en klein curacao bezoeken

Curaçao is een erg populaire vakantiebestemming en dit is natuurlijk hartstikke begrijpelijk. Met de hagelwitte stranden en het pure heldere blauwe water is het een prachtlocatie. In deze blog vertellen we je wat de hotspots van Curaçao zijn.  

Met de boot naar klein curacao

Het is zeker de moeite waard om het onbewoonde eiland klein curacao te bezoeken. Hier kun je prachtig snorkelen met zeeschildpadden en genieten van het azuurblauwe water. Er hangt een ultiem gevoel van rust en ontspanning over het eiland. Doordat het onbewoond is, zijn er geen wegen of huizen te bekennen. Door de minimale menselijke invloed is klein curacao een echt puur eiland.

Willemstad

Wie aan Curaçao denkt, denkt wellicht ook aan de hoofdstad Willemstad. Kenmerkend voor de stad zijn de fel gekleurde huizen en de pontjesbrug. Bij een bezoekje aan Willemstad is het natuurlijk ook leuk om een foto te maken bij de bekende Dushi en Curaçao letters. Zo heb je een leuke herinnering aan je bezoekje aan Willemstad. Sluit de dag af met een heerlijk etentje in een van de vele gezellige restaurantjes.

Strandjes

Curaçao kent tal van prachtige strandjes. Onze tip is dan ook om op eigen houtje het eiland te verkennen en zo de meest prachtige plekjes te ontdekken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een auto te huren, zodat je zelfstandig over het eiland kunt reizen. In ongeveer 1,5 uur ben je van de oostkust naar de westkust gereden.

https://curacao-trips.com/