Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Winkelen

De beste elektrische boilers.

De beste elektrische boilers.

Elektrische boilers zijn een slimme manier om duurzaam je water te verwarmen. Men wordt bewuster van het feit dat verduurzamen best wel eens in je voordeel kan werken. Dat elektrische boilers niet alleen heel voordelig om aan te schaffen zijn maar dat ze ook veiliger en duurzamer dan een gedateerde gas ketel zijn is bijna een open deur te noemen. Elektrische boilers eenvoudig zelf te installeren (wat ook weer in de kosten scheelt) en zijn verkrijgbaar in elke soort en maat. Maar; welke elektrische boiler is nu de beste koop?

Na wat onderzoek zijn we eruit; de DAT-Aparici Eficiente Plus elektrische boiler steekt er met kop en schouders bovenuit.

Deze nieuwe zeer energiezuinige boiler, lijkt in zekere zin op zijn voorganger, de DAT-Aparici Eficiente, maar dit nieuwe model heeft wel een paar punten die deze boiler uitzonderlijk goed maakt en is de beste in zijn soort en prijsklasse.

 

 

Al 75 jaar innovatie 

Het Spaanse Nofer- Aparici vervaardigd ondertussen al 75 jaar elektrische boilers. 
Dat ze dus verstand van zaken hebben hoeft niet aan getwijfeldd te worden. Hun kennis is ruimschoots voldoende om vernieuwende en uitermate energiezuinige elektrische boilers op de markt te brengen. Bij de ontwikkeling van de DAT-Aparici Eficiente Plus, zijn hun design kwaliteiten en hun brede technische kennis op het gebied van elektrische boilers samen gekomen.

Dit zijn de PLUS punten;

• 2 cilindrische tanks

• 2 losse verwarmingselementen

• Een ECO controller 

 • Compact design

• 2 cilindrische tanks

• Sublieme isolatie

• Smart ECO Controller

• Droge weerstand (de verwarmingselementen komen niet in direct contact met het water (en dus kalk). De elementen zijn beschermd doordat ze in een omhulsel zitten. Zo krijgt kalk geen kans om te hechten aan de elementen. Minder kalkafzetting op de elementen = minder energieverbruik!)

• Elektronische anodes (een magnesiumanode wordt in de meeste boilers gebruikt) die de glas emaille binnenketel normaal gesproken zou moeten beschermen moet je elke 2 jaar te vervangen. Plus; elektronische anodes gaan tot wel 3 tot 4 keer langer mee dan magnesium anodes! Minder vaak een anode vervangen is minder onderhoud!) 

 

Kort gezegd; minder kalkafzetting in de boiler, energiezuinig en minimaal onderhoud, dat maakt deze boiler de beste!

Te koop bij elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/