Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Geschenken

Leuke ideeën voor jouw volgende (sport)evenement!

Goed dat je nadenkt over de organisatie van je volgende sportevenement. Voordat je iets kunt gaan organiseren is het belangrijk dat je weet wat voor soort evenement je gaat organiseren en wat je doelgroep is. Je kunt ook beginnen met een vragenlijst om de interesses van de deelnemers zodat je weet in welke richting je activiteiten kunt gaan organiseren.

Zakelijke teambuilding activiteiten

Voor zowel het bedrijf, als het werkplezier van de werknemers, is het gunstig wanneer er goed samengewerkt wordt. Teambuildinguitjes zijn uitermate geschikt om de samenwerking en collegialiteit te bevorderen. De afgelopen jaren zijn escape rooms bijvoorbeeld erg populair geworden. Omdat het tegenwoordig erg makkelijk is om sportprijzen te bestellen en te personaliseren, kun je als werkgever eenvoudig een gouden beker of medaille bestellen wanneer het team de uitdaging heeft voltooid. Voor teambuilding activiteiten hoef je overigens niet eens de deur uit. Er zijn talloze leuke coöperatieve bordspellen te bestellen. Daarbij moet je , in plaats van tegen elkaar te spelen, juist moet samenwerken om het spel uit te spelen.

Verjaardagen en familiedagen

Bij verjaardagen en familiedagen heb je te maken met mensen van alle leeftijden en interesses. Zorg daarom voor een afwisselende dag waarbij je actieve (buiten)spellen, combineert met indoor activiteiten zodat ook mensen die minder goed ter been zijn of die minder fit zijn, ook gezellig mee kunnen doen.

Vriendenuitjes

Bij een vriendenuitje heb je juist te maken met gelijkgestemde mensen die vaak wat leeftijd en conditie betreft vergelijkbaar zijn. Veel sociale activiteiten en een actieve dag staan garant voor veel plezier! En je kunt zelfs een medaille kopen met een foto van je vrienden erop en een leuke boodschap op de achterkant. Combineer je vriendenuitje met een gezellige barbecue of een borrel op dezelfde locatie als dat mogelijk is zodat iedereen nog lang na kan genieten!