Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Dé glazenwasserswinkel voor al uw benodigdheden

Alles dat uw glazenwassersbedrijf nodig heeft

Als glazenwasser kunt u niets zonder de juiste materialen. Alle onmisbare materialen kunt u vinden bij een professionele glazenwasserswinkel. De Telewash Winkel verkoopt meer dan 2500 glazenwassersproducten in hun webshop en in hun fysieke winkel in Leiderdorp. Het maakt dus niet uit waar u woont, u kunt bij deze glazenwasserswinkel altijd terecht.

Wat heeft een glazenwasser dan allemaal nodig?

Glazenwassen lijkt misschien een simpele klus, maar er is meer voor nodig dan u denkt om een optimaal resultaat te behalen. Een voorbeeld van een onmisbaar product, zijn telescoopstelen. Telescoopstelen heeft u als glazenwasser nodig om overal bij te kunnen komen. De lengtes van telescoopstelen verschillen van bijvoorbeeld 1 meter tot meer dan 18 meter. Bij lange telescoopstelen is het belangrijk dat ze gemakkelijk uit te schuiven zijn. Telescoopstelen worden altijd met een waterslang, hoekadapter, steelslang en rectus 21 steeknippel geleverd. Bij telescoopstelen is het belangrijk dat ze gebruiksvriendelijk zijn en dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is. Kwaliteit is erg belangrijk, want u moet er lang mee kunnen doen.

Andere accessoires

Natuurlijk heeft u niet alleen telescoopstelen nodig. Ook borstels, watertanks, koppelingen en bijvoorbeeld slangen zijn van belang. Als glazenwasser wilt u netjes te werk gaan en de klant tevreden houden. Daarom is een totaalpakket met de juiste materialen van groot belang. Bij de Telewash Winkel kunt u echt alles vinden dat u nodig heeft.

Groot assortiment

Bij een glazenwasserswinkel met meer dan 2500 glazenwassersproducten weet u bijna zeker dat er iets voor u tussen zit. En als u twijfelt over een bepaald product of advies nodig heeft, kunt u altijd contact met ze opnemen. Bent u niet in staat om naar de winkel in Leiderdorp te komen? Dan kunt u alles gewoon bestellen! Als u voor 15.00 uur besteld, heeft u het de volgende werkdag al in huis.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht