Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Toerisme

Zoek je deze zomer naar een leuk vakantiepark?

Heeft u zin in een leuke vakantie in Brabant? Voor wie van rust en comfort houdt, biedt Terspegelt verschillende kampeerplaatsen en huur accommodaties aan. Dit vakantiepark heeft veel mogelijkheden en bied voor ieder wat wils. Zoek je een luxe kampeerplaats aan het water, of een volledig ingerichte glamping accommodatie? Of bent u tevreden met een basisplaats op het kinderveld? Het kan op vakantiepark TerSpegelt allemaal.

U kan op dit park kamperen met een eigen tent of caravan maar er zijn ook mogelijkheden om een accommodatie te huren. Het vakantiepark in Brabant is een levendige plek om naar toe te gaan maar ook voor mensen die rust zoeken is het een mooie plek. Voor wie wil, organiseert het vakantiepark leuke activiteiten voor jong en oud. Er hangt op het park een activiteitenprogramma waar u zich voor in kan schrijven. Daarnaast is dit een camping met privé sanitair wat voor vele een hele uitkomst kan zijn!

Brabantse Kempen

Het park is gelegen in de Brabantse Kempen. Dit gebied is bij uitstek bekend om verschillende wandel en fietsroutes. Dit 5-sterren vakantiepark heeft bijzonder goede horecagelegenheden. U vindt op veel plaatsen op het park eet en drink spots. In het familierestaurant kunt u heerlijk genieten terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltent of in de kinderbioscoop. Ook voor culinaire hoogstandjes bent u op dit park op het juiste adres.

Ontdek de omgeving

Wilt u tijdens uw verblijf de omgeving verkennen? Dat kan! Dit vakantiepark ligt tegenover Natuurpoort TerSpegelt. Vanuit daar kunt u de Brabantse Kempen gaan ontdekken. In de buurt liggen verschillende attractieparken zodat u er heerlijk een dagje op uit kan met de kinderen. Ook Eersel ligt om de hoek. Dit is een gebied met veel bezienswaardigheden waar u zich prima kan vermaken.

De Acht Zaligheden

Terspegelt ligt in de Acht Zaligheden. Hier kunt u zich goed vermaken. Er zijn veel bezienswaardigheden. Hieronder volgen een paar leuke uitstapjes:

  • Kaasboerderij de Ruurhoeve: Op het boerenterras kunt u even bijkomen van uw fietstocht of wandeling onder het genot van heerlijke streekproducten. U kan deze kaasboerderij bezichtigen tijdens de openingstijden van de landwinkel.
  • Wilt u genieten van verse pizza’s, pasta’s, en pannenkoeken dan moet u bij De Neut in Westerhoven zijn. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de binnenspeeltuin met klimtorens, glijbanen en een kabelbaan.
  • ’t Geitenboerke: Bezoek de geitenhouderij. U kunt hier van alles doen en ook heerlijke geitenkazen en andere geitenmelkproducten kopen.
  • ’t Rundal: Dit is een varkensmuseum en een kijk- en speelboerderij in Eersel. In de overdekte speeltuin vermaken de kinderen zich prima.
  • Museum De Acht Zaligheden: Als u interesse heeft in de geschiedenis van de Kempen moet u beslist dit museum bezoeken. Ook is er een prachtige bloemen-en kruidentuin. U kunt tevens de schuilkelder bezoeken.
  • Bezoek Postel met de imposante abdij: Deze abdij is al in de twaalfde eeuw opgericht. Bezoek de abdijwinkel, de kaasmakerij en de kruidentuin.