Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

De juiste Quard platen voor uw productieproces

Bent u producent van stalen producten zoals persen, graafmachines of transportschroeven? Of maakt u mestpijpmachines of grondverzetmachines? In al deze gevallen heeft u baat bij kwalitatieve, slijtvaste stalen platen van het hoogwaardige merk Quard. De platen van dit merk zijn geschikt voor diverse productieprocessen en gemakkelijk te bewerken. Zo fabriceert u met deze platen eenvoudig en snel de benodigde producten. Kies voor de uitvoering Quard 400, 450 of 500 en u heeft zeker de juiste grondstof voor uw eindproduct.

Een ervaren en betrouwbare leverancier van Quard platen

Vraag u zich nu af waar u deze kwalitatieve platen kunt bestellen? Het antwoord is bij De Jong & Lavino, een leverancier gevestigd in Geldermalsen. Dit bedrijf levert al jaren diverse soorten platen aan bedrijven over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan hoogvaste platen en platen voor scheepsbouw en offshore. Ook de slijtvaste platen van Quard behoren tot het assortiment en zijn altijd ruim op voorraad. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle levering. Bovendien adviseren de deskundige medewerkers u graag over de verschillende uitvoeringen, zodat u zeker de juiste platen bestelt voor uw specifieke toepassing.

Ervaar het gemak van extra services

De Jong & Lavino levert verschillende soorten platen, maar biedt ook aanvullende diensten aan. Zo kan dit bedrijf de platen precies voor u op maat maken en diverse soorten beproevingen uitvoeren. Ook wereldwijde logistiek is mogelijk, waardoor uw product zeker in uitstekende staat op uw locatie arriveert. Een betere service kunt u zicht toch niet wensen?

Kwaliteit en certificering

Bij De Jong & Lavino staat kwaliteit hoog in het vaandel. Niet voor niets vertrouwen gerenommeerde bedrijven van over de hele wereld op dit bedrijf. Bovendien is het bedrijf al ruim 25 jaar ISO 9001-gecertificeerd en kan het producten van verschillende certificeringen voorzien. Hiervoor werkt De Jong & Lavino samen met DNV GL, Lloyd’s Register en alle andere certificerende instanties waarmee opdrachtgevers werken. Zo bent u verzekerd van Quard platen, of andere platen, met de juiste certificering.

https://jolasteel.com/nl/