Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Groothandel

De mooiste appelbomen kopen doe je bij deze boomkwekerij

Tegenwoordig is tuinieren en het zelf planten en verbouwen van groente en fruit helemaal in. Er zijn genoeg aanbieders waarbij je zelf bomen, planten of andere gewassen kunt kopen. Wil je bijvoorbeeld appelbomen kopen? Bekijk dan eens het aanbod van Bomendael. Deze boomkwekerij verkoopt diverse soorten fruitbomen van de beste kwaliteit. Als sinds 1995 zijn zij werkzaam in deze branche en dit betekent dat ze al veel ervaring hebben opgedaan. Ze streven ernaar om innovatief en toekomstgericht te werken. Bij hen profiteer je het hele jaar door van de mooiste bomen van uitstekende kwaliteit.

Welke soort appelboom kies jij?

Wanneer je ervoor kiest om appelbomen te kopen, heb je de keuze uit verschillende soorten. Welke soort je kiest, is afhankelijk van je smaak. Wil je bijvoorbeeld volle en zoete appels of juist frisse en zure? En geef je de voorkeur aan rode, gele of groene appels? Wat je wensen ook zijn, bij Bomendael hebben ze het voor je! Naast de smaak en kleur kunnen de appelbomen ook verschillen in hoogte en vorm. Kies bijvoorbeeld voor appelbomen hoogstam. Dit zijn de hoogste bomen die deze aanbieder heeft. Ze kunnen tot wel 9 meter worden. De halfstam is een kleiner formaat, maar kan alsnog 5 meter hoog worden. Bij de appelbomen leefvorm groeien de takken horizontaal, waardoor ze niet de hoogte in gaan. Dan heb je nog de dubbele u-vorm en de appelbomen kolomvorming. Dit zijn kleinere bomen die vooral voor kleine tuinen geschikt zijn. Welke soort boom je kiest, is vooral afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Bekijk het aanbod online

Wil je appelbomen kopen bij Bomendael? Bekijk dan het aanbod op hun website. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, dan worden de appelbomen persoonlijk bij je bezorgd. Je profiteert van een complete dienstverlening en uitstekende service. Heb je vragen? Neem dan contact op met Bomendael.

https://bomendael.com