Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Gezondheid

Heb jij al een waterontharder? Welke de AMFA 400?

Heb je wel eens van een waterontharder gehoord en weet jij wat de voordelen zijn? Daar leggen wij je graag alles over uit want de AMFA 400 is echt een aanrader. Geen ijzers uit het water filteren, maar magnesium supplementen slikken. Spreekt dat jou ook aan? Lees er dan alles over zodat je goed bent voorbereid op wat er allemaal kan.

Wat is een waterontharder?

Voordat je zomaar een waterontharder koopt, is het goed om te weten wat het precies is. Het gaat hierbij over een stof of een apparaat wat ingezet kan worden om de hardheid van water te verminderen. Dit noemen ze waterontharding. De hardheid van water wordt bepaald door calcium- en magnesium ionen die in het water aanwezig zijn. 

Amfa 400 en de voordelen 

Als het over waterontharders gaat, dan komt de naam AMFA 400 al snel naar voren. Wat zijn de voordelen van Amfa 400 vraag je je misschien af? Om te beginnen wordt hierdoor kalkafzetting voorkomen, het kalk wordt geleidelijk afgebroken en ieder huishouden kan zomaar €250 tot wel €500 per jaar besparen. Daarnaast is het ook onderhoudsvrij en kan deze ook mee worden verhuisd. Wat ook een bijkomend voordeel is, is de langere levensduur van apparaten waarbij je kunt denken aan een geiser, boiler of wasmachine. Je krijgt ook nog volop garantie aangeboden, het is ook milieuvriendelijk en je hebt geen drukverlies. Energieverbruik wordt ook verminderd en je hebt geen last van filters of chemische toevoegingen. 

Andere aanpak magnesium supplementen slikken

Het kan ook zijn dat je geen ijzers uit het water wilt filteren, maar dat je liever magnesium supplementen wilt slikken. Daarbij is het van belang dat je goed kijkt waar je deze koopt en wat je gaat slikken. Er zijn veel aanbieders op de markt, maar je moet wel goed kijken naar de juiste samenstellingen, doseringen, fabrikanten, kosten en naar wat het met je gezondheid doet. Er zijn steeds meer mensen die magnesium supplementen slikken, maar daarbij is het wel van belang dat je goed weet waarom je dat doet en ook niet teveel slikt dan nodig is. Er zijn ook mensen met een magnesium tekort en zij kunnen hoe dan ook magnesium supplementen slikken. Je vult dan namelijk je tekorten aan en dat is alleen maar goed voor je lichaam om dat aan te vullen, want dan breng je het weer in balans. 

Bekijk daarom goed wat voor jou de opties zijn met waterontharder. Kies jij de AMFA 400 of ga je liever magnesium supplementen slikken? Dit kan voor iedereen anders zijn, als je maar een verantwoorde keuze maakt die bij je manier van leven past.