Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Vakantie

De perfecte accommodatie huren aan rivier de Cèze

Wilt u een luxe accommodatie huren en verblijven aan rivier de Cèze? Dan is Camping La Vallée Verte voor u de perfecte vakantiebestemming. Deze camping ligt aan de rivier bij de Franse stad Nimes. De camping is gemakkelijk te bereiken met de auto en onderweg zult u al genieten van de mooie natuur. Ontdek de omgeving en geniet van uw vakantie in een mooie accommodatie.

Een vakantieverblijf om écht naar uit te kijken

Of u nu wilt genieten van een rustige kampeervakantie of een actieve vakantie en verblijven in een luxe villa. Bij Camping La Vallée Verte heeft u meer dan voldoende opties om een accommodatie te huren aan rivier de Cèze. Verblijf in een luxe villa, een glamping tent of een mooie lodge. De mogelijkheden voor een accommodatie op deze camping aan de rivier bij Nimes zijn eindeloos. De camping heeft goede faciliteiten, zoals een restaurant en vele activiteiten. Alles wordt goed onderhouden door de eigenaren, zodat u ieder jaar terug wilt keren. In de omgeving kunt u volop wandelen, fietsen en ontspannen in de natuur. Er zijn verschillende wandelroutes die u kunt volgen door de mooie natuur. U kunt zowel de rust opzoeken als de drukte en gezelligheid in de dorpen steden. Hierdoor beleeft u het beste van beide kanten en zult u niet snel zijn uitgekeken op deze bestemming in Frankrijk. Bezoek www.la-vallee-verte.com om de diverse accommodaties te bekijken en te reserveren.

Wees er snel bij en reserveer uw favoriete accommodatie

Kies ervoor om een accommodatie te huren aan rivier de Cèze en u geniet gegarandeerd van een leuke vakantie. Deze camping aan de rivier bij Nimes heeft u meer te bieden dan u denkt. Ontdek de levendige omgeving en doe mee aan activiteiten in de buurt. Rijdt gemakkelijk naar andere grote steden in Frankrijk en u heeft de perfecte afwisseling tijdens uw vakantie.