Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van autonomous maintenance

Wat is autonomous maintenance?

Als productiebedrijf krijg je regelmatig te maken met storingen en gebreken aan machines. De reden hiervoor is dat bedrijven vaak de eerste tekenen van problemen niet zien, of het verhelpen toch nog even uitstellen. Meestal omdat er veel kostbare tijd aan opgaat. Is dit herkenbaar voor u? Dan raden wij u autonomous maintenance aan, ook wel autonoom onderhoud. Het EZ-GO platform plant autonoom onderhoud, zodat alleen de noodzakelijke inspectie- schoonmaak- of smeertaken uitgevoerd worden.

Aanpak

Het EZ-GO platform geeft iedereen een real-time overzicht van alle relevante onderhoudstaken. Dankzij het platform, waarvan naast een webportaal ook en mobiele versie is, hebben de operators altijd de werkinstructies bij de hand. Tekstuele instructies worden ondersteund door middel van foto’s en video’s om het zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Het platform geeft een up-to-date status rondom het geplande werk en de grootste afwijkingen. Tevens kunnen geautoriseerde gebruikers informatie uploaden, historie bekijken, data exporteren en het hele platform configureren. Ook is het dupliceren van taken eenvoudig. Al met al werkt het programma toe naar 100% uitvoering van autonoom onderhoud, biedt het sturing en voorkomt escalatie.

Voordelen

Door het gebruik van het EZ-GO platform reduceert u het risico op veiligheidsincidenten. Tevens verhoogt het de kwaliteit en verminderd kwaliteitsdefecten. Het programma leid operators sneller en beter op, geeft overzicht en verhoogt hun productiviteit. Hierdoor stijgt ook de aantrekkelijkheid van uw bedrijf voor nieuwe medewerkers. En natuurlijk zorgt het op tijd opsporen van problemen en het toepassen van tijdig onderhoud voor lagere kosten en tijdsbesparing. EZ-GO is geschikt voor talloze bedrijven. Zo hebben wij afnemers in onder andere de zuivelindustrie, chemie en farmacie. Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie, neem dan gerust contact op of kijk rond op onze website ezfactory.nl.

https://ezfactory.nl/en/digital-autonomous-maintenance/