Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Toerisme

Een boot huren in Friesland

Een dagje varen in Friesland

Als je op zoek bent naar een lekker dagje op het water, bezoek dan eens het merengebied van Friesland! Deze provincie bestaat voor bijna 40% uit water. Hierdoor kun je een enorm groot gedeelte van Friesland bereiken per boot. Dit is dan ook de leukste manier om Friesland te bewonderen. Een  lekker dagje op de Friese meren is een heerlijk dagje uit voor jong en oud. Er valt enorm veel te zien en beleven vanaf het water en er zijn genoeg interessante plekken om aan te meren. De meeste vaarroutes komen langs het bruisende Sneek. Deze Friese stad is een toffe plek om aan te meren en even lekker neer te strijken op een terrasje. Maar ook dorpjes en steden als Balk, Sloten, Gaastmeer en Langweer zijn een bezoekje waard. Een ding is zeker: een dagje varen op de Friesland meren is een dagje genieten op het water!

Bootverhuur Friesland

Gelukkig hoef je zelf geen boot te hebben om een dagje te kunnen varen in Friesland. Er zijn enkele verhuurbedrijven waar je een dagje een boot kunt huren. Een van de beste adressen om dit te doen is Bootverhuur Friesland / Genieten op het Water in Heeg. Dit kleinschalige familiebedrijf staat bekend om de persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Naast zeilboren en sloepen kun je bij dit bedrijf ook terecht voor een ‘Tiny Boathouse’ of een mooi zeiljacht. Alle boten zijn perfect onderhouden en kunnen ook zonder vaarbewijs gehuurd worden.

Een dagje genieten op het water

Doordat Bootverhuur Friesland midden in het Friese merengebied aan open water ligt, is het de perfecte plek om een boot te huren in Friesland. Door de persoonlijke aandacht en uitgebreide uitleg is dit ook voor mensen zonder vaarbewijs een goede keuze. Het personeel van Bootverhuur Friesland zijn altijd goed bereikbaar via telefoon, e-mail en whatsapp. Dit maakt niet alleen het huren van een boot gemakkelijk en snel, maar geeft ook een stukje extra zekerheid voor tijdens de huurperiode. Blijf je in de regio van Heeg varen? Dan kunnen ze in overleg zelfs de boot komen halen of brengen. Dit maakt bootverhuur Genieten op het Water in Heeg een fijn bedrijf om een heerlijk dagje op de Friese meren mee te organiseren.

https://genietenophetwater.nl/boot-huren-friesland/