Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

De voordelen van het installeren van een glazen douchewand

Als je overweegt om je huis te renoveren, overweeg dan om een glazen douchewand toe te voegen en kijk wat een groot verschil dit maakt voor de look en feel van je badkamer. Als je een kleine badkamer hebt, ziet deze er veel groter uit, terwijl als je badkamer al groot is, het zeker nog meer zal verbeteren.

 

Glas bestellen zorgt voor een grote toegevoegde waarde

Stap je een gemiddelde badkamer in, dan zie je al snel dat een douchewand van glas is gemonteerd. En dat is natuurlijk met een reden. Het is minder waarschijnlijk dat er schimmel op het oppervlak ontstaat, dus het is gemakkelijk schoon te maken. Glas in de badkamer zorgt ervoor dat het er groter uitziet omdat het transparant is, zodat het de aandacht naar de verre muren trekt en het laat de badkamer er lichter uitzien omdat glas geen schaduwen werpt, maar het licht doorlaat. Hiermee kun je een decoratieve muur of muur erachter plaatsen die nog steeds zichtbaar is vanuit de deuropening, zelfs als het douchescherm er is.

 

De douchewanden zorgen voor een ruimtelijk gevoel

Ga je glas bestellen, dan ben je er zeker van dat het voor een ruimtelijk gevoel zorgt. Omdat elk licht van buitenaf, zoals natuurlijk licht van een raam, door het glas zal schijnen in plaats van het gebied in de schaduw te werpen. Glas is erg duurzaam. Douchewanden zijn gemaakt van gehard glas dat bestand is tegen harde klappen en stoten.