Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Elektrische auto en toch een auto huren bij autoverhuur de Mulder

Je hebt een elektrische auto gekocht. Speciaal om jouw steentje bij te dragen aan de wereld. Bovendien merk je al vrij snel dat hij goedkoper is omdat je niet steeds naar het tankstation hoeft om hem vol te gooien met benzine.

Voordeel

Het grote voordeel is namelijk dat je baas de laadpaal bij jouw thuis heeft betaald. Deze kostenpost heb je dus bespaard. Daarnaast heb je ook het gemak van een laadpaal op het werk. Dit zorgt er dus voor dat je je geen zorgen hoeft te maken of je het met het bereik wel redt tot thuis. Je merkt daarnaast dat een elektrische auto een groot verschil is de standaard benzine auto. Hij trekt namelijk veel sneller op. Bovendien is het een automaat waardoor je niet meer hoeft te schakelen. Dit zorgt ervoor dat je je nog beter op de weg kunt focussen.

Nadeel

Toch merk je na een tijdje dat er ook nadelen zijn. Dit is voor lange reizen toch wel de afstand. Je gooit de auto namelijk niet binnen 5 minuten vol met benzine. Hij moet minstens een halfuur aan de lader hangen voordat je verder kunt. Voor de lange afstand zou een benzine auto dan toch wel beter uitkomen. Dit is natuurlijk niet handig ook nog een benzine auto kopen. Dus hoe regel je dit nu. Nou je kunt er voorbeeld aan denken om een auto te huren bij bijvoorbeeld autoverhuur de Mulder. Wanneer je dan een auto hebt van autoverhuur de Mulder dan kun je gewoon die lange afstanden rijden en dan voor de korte afstanden de elektrische auto gebruiken.

https://autoverhuurdemulder.nl/