Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Webdesign

De waarde van een mooie website wordt vaak onderschat

Tegenwoordig hebben veel bedrijven wel een website of webwinkel. Maar deze is vaak jaren geleden bij de oprichting van het bedrijf gemaakt en hier is vervolgens nooit meer naar omgekeken. Dit is erg zonde. Want de online wereld blijft zich voortdurend ontwikkelen waardoor uw website al snel niet meer voldoet aan de eisen van nu. Laat staan dat deze nog kan opboksen tegen de nieuwere websites van concurrenten. Hierdoor loopt u veel potentiële klanten mis. Uw website kan misschien wel een opfrisser gebruiken. Dan is een goede online marketingstrategie wel zo handig, bent u meteen zeker van een website die opvalt én goed gevonden wordt via Google!

Ga naar een professional voor een goed ontwikkelde website
Veel mensen onderschatten hoeveel werk en tijd er gaat zitten in het ontwikkelen en onderhouden van een website. Daarom is het verstandig om hiervoor een vakspecialist in te huren die voor u deze taak op zich neemt. Een webdesigner zorgt ervoor dat uw website up-to-date blijft en voldoet aan de laatste ontwikkelingen zodat deze naar behoren blijft werken. Webdesign Eindhoven zorgt dat uw webshop of website aan deze voorwaarden voldoet en altijd functioneel is. U koopt online toch ook liever op een mooie, betrouwbare en up-to-date website?

Niemand kijkt op ‘pagina 2’ van Google
Als u op zoek gaat naar informatie op Google, bezoekt u dan wel eens de tweede pagina? Waarschijnlijk niet, maar dat geeft niet. Doet niemand! Maar liefst 90 procent van de gebruikers haalt hun informatie op de eerste pagina van Google, waarvan 60 procent ook nog eens alleen maar op de eerste drie links klikt. Daar moet u met uw bedrijf of webshop dus staan! Dit doet u met een goed doordachte online marketingstrategie en met slim geplaatste advertenties. Deze advertenties kunt u dusdanig inrichten dat deze alleen getoond worden aan uw doelgroep. Dit brengt kwalitatief en geïnteresseerd verkeer naar uw website! Ook op dit gebied is online marketing Eindhoven een expert. Met een goed SEO strategie, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, zorgen zij dat u een toppositie binnen Google hebt én deze behoudt!

Uniek webdesign en een goede SEO strategie zijn een must
De specialisten in het zuiden van ons land weten als geen ander uw website en online marketing naar een hoger niveau te tillen. Dit doen zij niet alleen met een mooi design of een goede strategie, maar ook met veel techniek! In deze techniek wordt onder andere gebruik gemaakt van SSL certificaten en zullen zij er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw website responsive is. Een responsive website houdt in dat uw website goed weergegeven wordt op alle beeldformaten zoals desktop, mobiel en tablet. Een gebruiksvriendelijke website vergroot namelijk de betrouwbaarheid van uw bedrijf. Dus kort samengevat: neemt u een expert in handen, zult u hiervan jarenlang de vruchten plukken!

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht