Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Geniet van een authentieke muziekbeleving door platen te kopen

Als je van een authentieke muziekbeleving houdt, is het aan te raden om eens platen en een bijbehorende speler te kopen. De sfeer van een lp en de klanken die uit zo’n speler komen zijn simpelweg niet te evenaren. Het is niet voor niets dat verschillende mensen zweren bij het luisteren naar muziek op langspeelplaten en dat er zo nu en dan nog steeds nieuwe platen voor dit medium uitkomen. Probeer het eens uit en ga langs in een van de winkels van Velvet Music. Hier stap je een oase van muziek binnen en kun je de langspeelplaten in het echt horen. De kans is groot dat je hierna niets anders meer wilt dan platen kopen.

Kijk rustig rond en beluister jouw favoriete platen voordat je ze koopt

In het uitgebreide assortiment van Velvet Music kun je meer dan 250.000 platen in alle denkbare genres kopen. Van rock tot jazz en van klassiek tot hiphop, je vindt in deze winkel zeker de platen die je zoekt. Kijk rustig rond in de winkel en beluister de platen met een van de koptelefoons. Je zult je zeker op je gemak voelen in de gemoedelijke sfeer die er hangt. Het interieur heeft alles wat je van een muziekwinkel verwacht, waaronder prachtige posters van nieuwe en oude releases. De beleving is het op zichzelf al waard om een bezoek te brengen aan een van de Velvet Music winkels.

Koop platen of cd’s online of in de winkel

Zijn platen niet zo je ding en wil je liever cd’s kopen? Ook dat is mogelijk bij Velvet Music, want ze verkopen ook cd’s in diverse genres van ontelbaar veel artiesten. Deze vind je in de winkel, maar je kunt ze ook gewoon online bestellen, wanneer je weinig tijd hebt om langs te gaan. Dan ontvang je binnen de kortste keren jouw favoriete platen of cd’s. Wil je meer weten over een bepaalde plaat of heb je moeite met kiezen en wil je graag wat advies van een muziekexpert? Ga dan langs in de winkel of neem telefonisch contact op met de experts van Velvet Music.

https://velvetmusic.nl/