Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijk

Denkt u aan uw bakkerijmachines bij uw winkelinrichting?

Eens in de zoveel tijd gaat de winkelinrichting van uw bakkerij, patisserie of chocolaterie wellicht op de schop. U wilt natuurlijk dat uw klanten kunnen blijven genieten van een fijne sfeer en een mooie uitstraling. U verkoopt immers meer dan uw producten alleen. Tegenwoordig verkoopt u ook een beleving. Uw klanten hechten waarde aan een kwaliteitsproduct, maar hun ervaring wordt verder versterkt wanneer zij dit doen in een prettige, mooie omgeving. Het doet de vraag rijzen: denkt u aan uw bakkerijmachines bij uw winkelinrichting, of ziet u dit als twee verschillende onderdelen?

Bakkerijmachines en inrichting steeds vaker hand in hand

Bakkerijmachines en winkelinrichting gaan steeds vaker hand in hand. Dat wordt ook duidelijk wanneer u het assortiment ziet van verkopers van bakkerijmachines, zoals dat van Mat & Deco. Nog niet zo lang geleden had u eigenlijk alleen maar keuze uit functionele machines. Natuurlijk is daar niets aan veranderd: alle machines zijn nog steeds functioneel en erop gericht om u uw werk zo goed, eenvoudig en efficiënt mogelijk uit te laten voeren.  Qua vormgeving is er echter wel het een en ander veranderd. Bakkerijmachines zijn al lang niet meer per definitie lompe, grof gevormede apparaten. Zeker de machines die in het zicht worden gebruikt, kunnen vaak in diverse stijlen worden geleverd, zodat u altijd een machine kunt vinden die bij uw winkel past. Maar ook de machines die in de bakkerij zelf staan, worden steeds vaker ontworpen met niet alleen functionaliteit, maar ook esthetiek in gedachten.

Vaker sprake van totaalinrichting

Vanwege deze ontwikkeling is er steeds vaker sprake van totaalinrichting wanneer het aankomt op het aanschaffen of vervangen voor machines in uw bakkerij of speciaalzaak. Meer en meer ondernemers kiezen ervoor om bij het vervangen van apparatuur ok direct te kijken naar de uitstraling van de gehele winkel, al dan niet met behulp van advies van een specialist.

https://www.mat-deco.be/