Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Dennis Schouten geen verslaggever meer bij Veronica Inside

Dennis Schouten heeft ontslag genomen bij Veronica Inside na een ultimatum van de baas. Dit heeft hij op zijn Instagram-kanaal laten weten. Hij werd door zijn werkgever Talpa voor een keuze gezet. Hij moest stoppen bij Veronica Inside óf stoppen met zijn eigen YouTube-programma RoddelPraat.

 

Het ontslag

Stoppen bij Veronica Inside of stoppen met Roddelpraat. Dit hoorde Dennis van Veronica Inside toen hij met spoed op gesprek moest komen bij Paul Römer, de managing director radio en televisie van Talpa. Dennis vertelde dat het nogal intimiderend over kwam allemaal. Het voelde een beetje als chantage, hij moest ergens mee stoppen waar hij (Römer) helemaal niet over gaat. Dennis was er verbaasd hoe hij onder druk werd gezet. Achteraf neemt Dennis het niemand kwalijk en begrijpt hij het.  

 

Dennis Schouten en zijn vak

De carrière van Dennis Schouten is begonnen bij omroep PowNed. In 2016 is hij hier gestart en is er vijf jaar werkzaam geweest. Al op 21-jarige leeftijd is hij begonnen als verslaggever. Zijn bekendheid is hierdoor erg gegroeid omdat hij op een spraakmakende manier verslaggeving deed. Hierdoor heeft hij ook vaker flink wat kritiek gekregen. Een paar jaren daarvoor is hij filmpjes voor zijn YouTube-kanaal, genaamd GeenCommentaar, gaan maken. Hij is vroegtijdig gestopt met zijn hbo-opleiding media, informatie en communicatie omdat hij kon gaan werken bij PowNed. Eind vorig jaar is hij begonnen bij Veronica Inside, hier heeft hij uiteindelijk maar 3 maanden gewerkt. Momenteel is hij nog druk bezig met zijn eigen YouTube-kanaal Roddelpraat, samen met Jan Roos.

 

https://nieuwsbeest.nl/dennis-schouten-ontslagen-bij-veronica-inside/