Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Mode en Kleding

Deze merken mogen niet ontbreken bij een top ruiteroutfit!

Een ruiteroutfit bestaat uit verschillende onderdelen. Een rijbroek, een cap en laarzen bijvoorbeeld. Maar ook voor je paard heb je verschillende items nodig. er zijn verschillende prestigieuze merken op de markt en een aantal daarvan mogen absoluut niet ontbreken in je outfit. Wil je weten waarom? Lees verder en ontdek de voordelen van enkele van de meest gerenommeerde merken in de ruitersport.

Eskadron: uitrusting voor je paard, geïnspireerd door topruiters

Bij een rijoutfit denken veel mensen vooral aan rijkleding voor de ruiter. Maar ook je paard mag je niet vergeten. Een goede uitrusting voor je rijdier voorkomt klachten zoals schaafplekken bij lange ritten. Eskadron specialiseert zich in accessoires voor paarden en de items worden geïnspireerd door de prestaties en behoeften van topruiters. Een dekje van Eskadron vormt zich perfect naar de vorm van de rug van het paard en is gemaakt van ademend materiaal waardoor het dier niet onnodig gaat zweten.

Mix and match met PS of Sweden

Wanneer je op zoek bent naar luchtige rijkleding die je ook buiten het rijden om aan kunt trekken, is PS of Sweden een merk dat niet in je kledingkast mag ontbreken! De polo’s en jasjes van PS of Sweden zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren die je mooi af kunt stemmen op de rest van je outfit.

Veiligheid en comfort met een Samshield cap of KEP Italia

Net zoals bij iedere sport staat veiligheid ook bij paardrijden ook bovenaan het lijstje. Ga dan ook nooit rijden zonder een goede cap! Deze beschermt je hoofd, mocht je van het paard vallen of je hoofd stoten tegen een tak of een staldeur. Omdat je een cap vaak lange tijd draagt is ook comfort erg belangrijk. Een Samshield cap is daarom een goede keuze. Vanwege de speciaal vormgegeven luchtinlaten gaat de cap niet zweten en omdat de cap is gemaakt van lichtgewicht composietmaterialen zit dit de cap altijd comfortabel op je hoofd. Zoek je een comfortabele cap maar wil je ook wat flair aan je outfit toevoegen? Kies dan voor een helm van het Italiaans KEP Italia.