Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Op zoek naar nieuwe smaken en exclusieve koffiebonen?

De zoektocht naar nieuwe smaken stopt nooit voor echte koffieliefhebbers. Ze gaan steeds nieuw soorten exclusieve koffiebonen uitproberen om dat ultieme kopje koffie te kunnen serveren. En dat is niet gek: wie is er nu niet dol op koffie? In dit artikel lees je enkele tips over speciale koffies en waar je ze kunt kopen. Op die manier kan je misschien nieuw smaken ontdekken. Lees snel verder en kom te weten waar het over gaat!

Specialty coffees openen een nieuwe wereld van smaken

Specialty coffees zijn een prachtig startpunt om exclusieve smaken en koffiebonen te ontdekken. Ze zijn geweldig omdat ze garant staan voor de hoogste kwaliteit. Het label ‘specialty coffee’ krijg je namelijk enkel pas van de Specialty Coffee Assocation als je koffie daadwerkelijk van de allerhoogste kwaliteit is. De non-profit organisatie kijkt trouwens ook naar heel het productieproces en hoe de koffie verhandeld wordt. Het label krijg je dus enkel en alleen als de koffie gemaakt is aan de hand van exclusieve koffiebonen die eerlijk verhandeld zijn. Als je kiest voor een specialty koffie weet je dus met zekerheid dat de koffiebonen een eerlijke verloning gekregen hebben voor hun zware werk.

Waar koop je het best specialty coffee?

Dat is een lastige vraag natuurlijk. Elke koffieliefhebber weet maar al te goed dat er een overaanbod is aan koffie van een hoge kwaliteit. Toch is er één goede tip: bij Grounded koffie kan je heerlijke exclusieve koffies en koffiebonen kopen. Wat erg fijn is aan Grounded koffie is dat ze hun eigen microbranderij hebben. De single origin koffies die je bij hen vindt, zijn dus van ontzettend hoge kwaliteit. Je kunt trouwens ook altijd vragen stellen aan de koffiespecialisten via e-mail of in de winkel zelf. Zo vind je altijd de aromatische smaak die het best bij je past!

https://groundedcoffee.nl/?lang=nl