Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Groothandel

Deze verfwinkel is hét adres voor gedegen klusadvies in regio Turnhout

Zelf projecten in je huis of tuin uitvoeren, geeft ontzettend veel voldoening. Of je nu de gevel bij je overkapping gaat schilderen, de keuken een ander kleurtje geeft of een nieuw behang plaatst in de slaapkamer – als je dit zelf uitvoert, voelt dat ontzettend fijn. Soms is het echter wel handig om advies te krijgen van een kenner wanneer je met een nieuw doe-het-zelfproject start. Zo kun je in de verfwinkel ontelbaar veel soorten verf aanschaffen waarmee je jouw woning in omgeving Turnhout een volledig nieuw uiterlijk geeft. Maar welke is dan het beste voor jouw project?

Schaf kwaliteitsmateriaal aan om jouw project te voltooien

Al meer dan 20 jaar is Schoeters in Kasterlee dé behang- en verfwinkel in omgeving Turnhout waar je terecht kunt voor kwaliteitsmaterialen en professioneel advies. Binnen dit familiebedrijf is inmiddels de tweede generatie schilders aan zet. In deze verfwinkel vinden inwoners uit regio Turnhout dus niet alleen de goede gereedschappen, maar zij krijgen ook nog eens advies van échte vakmannen. Bij ieder project streven zij namelijk naar een perfecte afwerking, of zij de werkzaamheden nou zelf uitvoeren of een doe-het-zelver helpen met een ambitieus project. In de winkel vind je al het kwaliteitsmateriaal om jouw project als een vakman uit te voeren. Denk hierbij aan:

  • Verftoebehoren zoals kwasten en afplaktape
  • Verf van kwaliteitsmerken zoals Sikkens en Flexa
  • Behangpapier en andere behangmaterialen
  • Wand- en raamdecoratie
  • Vloerbekleding

Online bestellen is ook een mogelijkheid

Als je niet in de omgeving van Turnhout woont, kan het misschien lastig zijn om een bezoek te brengen aan verfwinkel Schoeters in Kasterlee. De webshop heeft gelukkig een uitgebreide collectie met materialen, verven en behangsoorten die je eenvoudigweg kunt bestellen. Betaal in een veilige omgeving met Bancontact of MasterCard. Plaats je een bestelling boven de € 50,- dan wordt deze gratis naar adressen in België verzonden.

https://www.schoetersbvba.be/