Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Mode en Kleding

Duurzame kleding van de hoogste kwaliteit

Vraag jij je ook wel eens af waar je kleding eigenlijk vandaan komt? Zeker als je in het nieuws of in een documentaire ziet hoe schrikbarend de omstandigheden zijn van de productie van kleding in lagere lonen landen wordt het steeds belangrijker om zelf bewust te worden van de afkomst van jouw kledingstukken.

Veel grote merken richten zich alleen maar op massaal zoveel mogelijk en zo goedkoop mogelijk te produceren, wat de omstandigheden in het atelier absoluut niet ten goede komt. Lange werktijden, extreem lage lonen en kinderarbeid zijn daar vaker regel dan uitzondering.

Wil jij daar niet meer aan bijdragen en meehelpen aan verandering en een betere wereld? Kijk dan ook eens naar andere mogelijkheden, waarbij je eerlijke kleding kunt aanschaffen die gemaakt is van biologisch katoen en die er ook nog eens zeer stijlvol uitziet.

Biologische kleding klinkt natuurlijk niet als stoere of aantrekkelijke mode, maar het is wel iets anders dan de geitenwollen sokken waar men eerder altijd aan dacht bij het woord biologisch. Je kunt namelijk ook gewoon duurzame streetwear aanschaffen waarmee je modieus rond kunt lopen, terwijl je bijdraagt aan een eerlijkere wereld en betere werkomstandigheden voor de mensen die jouw kleding maken.

Kijk eens van de online winkel van ADUH om deze leuke streetwear te vinden met de leukste prints en ontwerpen erop. Het zal je ook nog eens verrassen hoe voordelig deze duurzame kleding eigenlijk is, terwijl de werknemers wel een normaal salaris krijgen betaald en geen extreme werkdruk hebben. Zo kan het dus ook!