Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Een explosieve stijging van de bitcoin koers

Je komt er tegenwoordig niet meer omheen. Van alle hoeken krijg je nieuws over bitcoin en de bijbehorende koers ervan. Niet gek natuurlijk want de digitale munt is in een korte tijd enorm in waarde toegenomen en daardoor veel meer waard geworden dan hij aan het begin van deze stijging was. Hierdoor zijn er veel nieuwe mensen bijgekomen die zijn gaan investeren in Bitcoin en heeft dit er alleen maar voor gezorgd dat de koers nog meer bleef toenemen. De eerste weken van 2021 zien er daarom ook niet heel verschillend uit ten opzichte van de laatste weken van 2020. Nog steeds is er enorm veel interesse in de koers van bitcoin en zijn mensen benieuwd hoe dit verder gaat lopen.

Veel kleine en grote investeerders

Op dit moment wordt er volop geïnvesteerd in Bitcoin. Dit wordt gedaan door zowel grote als kleine investeerders. Onder grote investeerders kun je zogenaamde pensioenfondsen rekenen of wereldwijde consultancy bureaus. Kleine investeerders zijn kleine bedrijven of particulieren die het geld investeren om er een mooi rendement uit te halen. Uit Bitcoin is enorm veel rendement te halen en daardoor kun je er flink geld mee verdienen. Zo zijn er vele particulieren investeerders al rijk van geworden en hebben zij dus veel geld verdient door in Bitcoin te investeren.

De hype van bitcoin

Op het moment van schrijven is er een enorme hype op Bitcoin. Deze hype wordt alleen maar erger doordat grote bekendheden en beroemde personen ook meer gaan doen met Bitcoin. Zo heeft Elon Musk met zijn bedrijf Tesla kortgeleden meer dan 1.5 Miljard dollar geïnvesteerd in Bitcoin. Dit heeft gezorgd voor een ware beurshype en daardoor een nieuwe stroom van investeerders gecreërd. Dat is niet gek want Elon Musk en Tesla hebben een ware following achter zich die precies doen wat de leider doet.

Koers explosie in Bitcoin

Bitcoin blijft een goede en renderende investering die kan zorgen voor een verdubbeling of zelf vertienvoudiging van je geld. Op dit moment blijft de koers toenemen en dat heeft vooral te maken met de constante media aandacht en betrekking van beroemdheden. De Bitcoin koers groeit explosief en het wordt verwacht dat deze heel 2021 zal blijven toenemen in waarde.

 

https://www.cryptobenelux.com/bitcoin-koers/

Gerelateerde artikelen

Onbezorgd leer verven met de verf van leerverfshop

Een unieke uitstraling met een patroon of kleur op uw keerwanden

Een geschikte en betaalbare grofvuil container huren in Amsterdam