Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Een goedkope en duurzame tuin

De zon komt weer tevoorschijn en iedereen wil genieten van de eerste zonnestalen. Natuurlijk wil jij ook graag buiten zitten. Maar als je de prijzen bekijkt van de reguliere loungebanken kan je flink schrikken. Wat is er nu zo duur? Zijn het de materialen of is het toch het merk? Je wilt een goedkopere en duurzamere oplossing. Misschien is een pallet bank wel iets voor jou!

 

Wat is een pallet bank?

Overal duiken ze op: tuinbanken gemaakt van oude pallets. Goedkoop om in te kopen en relatief makkelijk om te maken. Maar wat zijn de voordelen van een bank gemaakt van pallets? Loungebanken zijn over het algemeen erg duur en niet allemaal even duurzaam. Een pallet bank is een mooi en betaalbaar alternatief. Je hoeft er maar een paar kussens op te leggen en je hebt een stijlvol en duurzaam alternatief. Een pallet bank is niet alleen ideaal voor buiten, maar kan ook binnen je huis enorm opfleuren.

Waar vind je een pallet bank

 

Ben je een beetje handig? Dan kan je er natuurlijk zelf een maken. Je hebt niet meer nodig dan een paar pallets en schroeven. Dus kijk eens in je omgeving of bestel ze online, want voor een paar tientjes kan jij al op je eigen gemaakte bank zitten. Ben je niet zo handig dan kan je er natuurlijk ook een pallet bank kant-en-klaar bestellen. Nog een tafel nodig? Twee pallets op elkaar en je bent klaar. Laat de zomer maar komen!

 

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bank/