Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een koelcel huren is ideaal voor tijdens een feest of festival

Een koelcel huren kan in veel situaties een uitkomst zijn. Dat geldt voor bedrijven maar ook voor particulieren. Heeft u bijvoorbeeld iets te vieren en wilt u daarvoor uw familie en vrienden uitnodigen voor een tuinfeest? Dan is uw eigen koelkast al snel te klein om drankjes en hapjes koel te houden. Een koelcel huren zorgt ervoor dat u net die hoeveelheid extra ruimte heeft om alles koel te houden. Heeft u een groter feest of organiseert u een festival? Dan is een koelcontainer huren wellicht een optie. Deze heeft naast koeling ook vriescapaciteit.

Een koelcontainer huren, de ideale aanvulling op uw eigen koeling

In de horeca is er eigenlijk altijd gebrek aan koelruimte. Alles wat gekoeld moet worden, moet een plekje krijgen en soms lukt dat gewoon niet. U kunt een extra koelcel huren zodat u op ieder moment een koud biertje of koele rosé kunt serveren. Een koelcontainer huren kan uitkomst bieden als u ook ijs of frituursnacks voldoende op voorraad wilt hebben. Het ideale van huren is natuurlijk dat u dit naar behoefte kunt aanpassen. Heeft u in de winter minder koel-/vries ruimte nodig dan laat u het apparaat voor deze maanden ophalen om opnieuw te huren zodra de zomer aanbreekt.

Waar kan ik voordelig een koelapparaat huren?

Wilt u een koelcontainer huren of overweegt u een koelcel te huren? Neem dan zeker contact op met Douven Verhuur. Zij kunnen verschillende apparaten leren met diverse inhoud. Of u nu een kleine koelcel nodig heeft of een royale koelcontainer, Douven Verhuur kan het leveren. Zij hebben een eigen transportdienst met wie u duidelijke afspraken maakt over het moment van leveren. Ook voor service kunt u uiteraard bij dit bedrijf terecht. Via de website kunt u direct een offerte aanvragen voor het huren van het apparaat van uw keuze.