Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Aanbiedingen

Een leuke dag met het hele gezin naar het mooiste vogelpark in Nederland

Ben je al eens een keer in een vogelpark in Nederland geweest? Een vogelpark is een dierentuin waar vogels de hoofdrol spelen. Het bekendste vogelpark in Nederland is Vogelpark Avifauna waar je verschillende soorten vogels kunt bekijken. Ze hebben er verschillende vogels, van pelikanen tot pinguïns en van kroonvogels tot kiwi’s. Het vogelpark bestaat al meer dan 70 jaar en heeft sinds een aantal jaar ook andere dieren aan de collectie toegevoegd, zoals de rode titi, de Javaanse kleine kantjil en de rode panda. Het dierenpark is een ideale bestemming voor een uitje met het gezin, want de kinderen kunnen ook ravotten in de meest avontuurlijke buitenspeeltuin van Zuid-Holland

Een bijzonder park waar je de vogels zelf mag voeren

Dit bijzondere vogelpark met zijn lange geschiedenis heeft een aantal habitats waar verschillende dieren leven. In de Oosterse tuin kun je bijvoorbeeld de kraanvogels, mandarijneenden en rode panda’s bezoeken. In het Cubaanse Brakwatermoeras kun je de prachtige flamingo’s, zwarte ibissen en lepelaars bewonderen en het eiland Nuboso imiteert een Zuid-Amerikaans nevelwoud waar de keizersnorrebaard tamarins, de rode titi’s en de kuifseriema’s wonen. Je kunt ook met een bekertje nectar zelf de lori’s voeren of een voederpraatje bijwonen waar de verzorger van alles vertelt over deze bijzondere dieren. In het vogelpark vind je ook de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland, waar kinderen zich kunnen uitleven op trampolines, in de mini-auto’s en de jungle rivier. Mocht het regenen, dan is er ook een overdekte speeltuin met een draaimolen en botsauto’s.

Een leuk dagje weg naar een uniek park met toffe speeltuin

Een leuk idee voor een dagje uit met het hele gezin is een bezoek aan het mooiste vogelpark van Nederland en de leukste buitenspeeltuin in Zuid-Holland. Op de website van Vogelpark Avifauna kun je meer informatie vinden over de openingstijden en toegangsprijzen. Er zijn ook verschillende arrangementen te boeken met een overnachtingen in de nabijheid van het vogelpark.