Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Aanbiedingen

Minder plastic verspillen? Dit is wat je kunt doen!

We kunnen het nieuws amper aanzetten zonder dat we iets te horen krijgen over de opwarming van de aarde, de hevige klimaatveranderingen en de hoeveelheden plastic in de oceaan. De eerste twee zaken liggen redelijk ver bij ons vandaan. Onze eigen computer doet bijvoorbeeld niet heel veel voor de opwarming van de aarde en het feit dat er een nieuw huis wordt gebouwd een straat verderop, zorgt ook niet echt voor enorme klimaatveranderingen. Voor wat betreft dat laatste, de hoeveelheden plastic in de oceanen, kunnen we een iets beter beeld schetsen. Sterker nog, we kunnen er ook een heleboel tegen doen. In dit blog lees je wat dat is!

Papieren tassen

Eén van de meest voordehand liggende ideeën om de hoeveelheden plastic in de oceaan tegen te gaan, is het gebruik van papieren tassen. Waar er voorheen bijna elke keer een plastic zakje werd gevraagd tijdens het afrekenen, wordt het nu steeds populairder om een eigen – kartonnen – tas mee te nemen. 

Met name doordat er sinds een paar jaar betaald moet worden voor een tasje, maken mensen de keuze om een tas van huis mee te nemen. Als we dan toch al goed bezig zijn, kunnen we die plastic tassen ook nog wel veranderen voor een papieren variant. Zo ben je nóg beter bezig om de hoeveelheid plastic in de oceaan tegen te gaan!

Je tas bedrukken

Je tassen bedrukken is één van de leukste dingen om te doen als je én goed bezig wilt zijn voor onze aardbol én je hier ook nog een beetje plezier aan wilt beleven. Als je toch elke keer dat jij boodschappen gaat doen, diezelfde tas meeneemt, is het misschien wel net zo leuk om deze tas een beetje te laten opvallen.

Bij Rotimshop kun jij eenvoudig bedrukte tassen bestellen die jij overal voor kunt gebruiken. Je tassen voorzien van je naam, de naam van je bedrijf of zelfs van je schoonmoeder? Doen! Neem gauw een kijkje bij Rotimshop!

https://www.rotimshop.nl/