Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Particuliere dienstverlening

Een tentreparatie laten uitvoeren door een specialist

Wanneer u een tent of luifel heeft die kapot is, hoeft u niet direct een nieuwe exemplaar aan te schaffen. Een specialist kan namelijk een kwalitatieve tentreparatie voor u uitvoeren. Zo bespaart u een hoop onnodige kosten. Zo’n expert in tentreparatie is Zeilmakerij Witte. Of u nu uw mooie voortent voor het kamperen wilt laten repareren of een reguliere tentreparatie wilt laten uitvoeren; de specialisten van dit bedrijf weten er raad mee. Doordat Zeilmakerij Witte een tentenmaker is, hebben ze veel kennis van tenten en zielen. Hierdoor zijn de breed inzetbaar bij het repareren van diverse soorten tenten. Op de reparatie-afdeling staan diverse apparaten waarmee ze ook ramen, ritsen, slikranden en pees weten te vernieuwen. Voor een tentreparatie gaat u dus naar Zeilmakerij Witte!

Verandazeilen behoren ook tot de expertise van dit bedrijf

Bent u al tijden op zoek naar geschikte verandazeilen – zonder succes? Bij Zeilmakerij Witte vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Met verandazeilen kunt u uw terrasoverkapping of veranda flexibel afsluiten. Zo kunt u ook in de winter heerlijk genieten van een stuk extra leefruimte. Bij dit bedrijf maken ze verandazeilen op maat en is het ook mogelijk om de montage te laten verzorgen. Doordat ze werken met hoge kwaliteit materialen krijgt u de kwaliteit die u graag wilt. En dit alles tegen een scherpe prijs! Al sinds 1947 zijn ze werkzaam en de zeilmakerij, al die tijd staan ze erachter dat goedkoop geen duurkoop hoeft te zijn. Producten afleveren van hoge kwaliteit, tegen betaalbare prijzen. Dat is wat u kunt verwachten van deze betrouwbare specialist.

Neem gerust contact met op met de medewerkers voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over een verandazeil op maat of over tentreparaties door dit bedrijf? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers. Zij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. U bent ook van harte welkom in de showroom van Zeilmakerij Witte in Breda.