Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Fijne feestdagen!

Kijkt u ook al uit naar december. Met al de gezellige feestdagen. Heel de familie bij elkaar. Leuke cadeautjes en heerlijk eten. Klinkt allemaal hartikke goed. Maar vergeet u niet het voorafgaande werk wat u moet verrichten om dit allemaal waar te maken. Het komt er immers allemaal niet van zelf te staan. Het vergt wel werk om het allemaal goed in elkaar te steken. Wilt u vermindering in al het werk wat u moet doen? Daar kunnen wij namelijk mee helpen! De kerstboom is bijvoorbeeld al hoop werk. Het uitkiezen ervan, het naar huis brengen, het opzetten, het versieren. En laten we naalden die overal terecht komen niet vergeten. Om dat allemaal te voorkomen kunt u een kunstkerstboom kopen bij ons!

U heeft mateloos veel keuze. Een complete kerstboom met versiering of besneeuwd. Van een luxe tot een basis kerstboom. Ze zullen helemaal tot hun recht komen in uw woonkamer. De kunstkerstbomen uit de basic-lijn zijn niet van echt te onderscheiden door hun natuurlijke vorm en kleur. De bomen zijn vol en hebben een gelaagde structuur, net zoals een echte kerstboom. De kunstbomen bestaan uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. De takken van de bomen klappen dan vanzelf uit. Het zult veel lasten van uw schouders ontnemen, waarna u nog meer van de feestdagen kunt genieten.

U kunt ook kijken bij ons assortiment van luxe all-in pakketten. Deze kerstbomen lijken nóg echter dan onze basiskerstbomen, door de toevoeging van kunststof ‘Nordman’-takjes aan het eind van elke tak. Bovendien hebben onze luxe kerstbomen meer decoraties. De kerstballen zijn ook nog eens groter en rijker gedecoreerd, waardoor de boom er nog mooier uitziet.

Bij ons heeft het u het meeste waarde voor uw geld. Mede dankzij de gratis verzending. We beschikken tot unieke all-in-one pakketten, wat u veel werk zal ontnemen. De bomen zijn ook nog inclusief LED-verlichting, dan hoeft u dat ook niet aan te schaffen. Fijne feestdagen!

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht