Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Aanbiedingen

Geniet van de Mexicaanse keuken

Wat voor eten gaan we vanavond maken? Ben je klaar met de Oudhollandse pot en met simpele spaghetti bolognese of nasi? Kies dan eens voor Mexicaanse burritos, taco’s of enchilada’s. Met de Mexicaanse keuken ga je op een hele andere toer, maar verras je je smaakpupillen keer op keer. Als je in de stad woont kun je zoeken naar find restaurants near me, of eten bestellen via webshop Butlon. Als je in een dorp woont kun je prima zelf gaan koken. Als je gerechten wilt proberen waar je van gaat watertanden is het een goed idee om online boodschappen te bezorgen bij Butlon en aan de slag gaan met koken. In dit artikel kun je wat inspiratie opdoen voor Mexicaanse gerechten die je zeker gegeten moet hebben!

Burritos 

De traditionele Mexicaanse burrito is een van de belangrijkste maaltijden uit de Mexicaanse keuken. Het is simpel te maken en je kunt er zoveel of zo weinig ingrediënten aan toevoegen als je zelf wilt! Burritos zijn er in verschillende varianten, maar meestal worden ze gemaakt van bloemtortilla’s en gevuld met bonen, rijst, kaas, tomaat en andere groenten. Je kunt ze vegetarisch maken door geen vlees toe te voegen of er kip of varkensvlees in doen. Door de vele groenten en bonen is een burrito niet alleen maar lekker, maar ook voedzaam en wordt je er verzadigd van. Als je een grote eter bent met een honger die moeilijk te stillen is, moet je zeker eens een burrito proberen.

Taco’s 

Een ander typisch Mexicaans gerecht is een taco. Je kunt Mexicaans eten bestellen via webshop Butlon, maar als je van koken houdt kun je ook heel makkelijk zelf een heerlijke taco maken. Een taco heeft een paar overeenkomsten met een burrito, zoals het feit dat je ze met van alles en nog wat kunt vullen. Burritos lijken echter meer op wraps vanwege hun structuur terwijl taco’s harder zijn. Of je het beste een burrito of taco kunt maken hangt er dus vooral vanaf van welke bite je houdt. Een taco wordt meestal gevuld met vlees of kip, kaas, sla, paprika en andere groenten. Je kunt zelf meer of minder ingrediënten toevoegen. Je kunt een taco afmaken met jalapeño’s, salsasaus of guacamole. Deze ingrediënten geven je taco’s een heerlijke smaak om je vingers bij af te likken!https://butlon.com/wat-eten-we-vandaag