Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Mode en Kleding

Diëten, voedingssupplementen, én een koelsjaal

Naar een middel tegen opvliegers zoeken veel vrouwen die zich, zo tussen hun veertigste en zestigste levensjaar, in de overgang bevinden. Een opvlieger ontstaat door hormonale schommelingen die uw hersenen doen denken dat u moet afkoelen. Het gevolg zijn plotselinge temperatuurstijgingen en transpiratieaanvallen. Deze aanvallen worden onder andere getriggerd door stress, hoge buitentemperaturen, maar ook koffie, alcohol en pittig eten zijn hierop van grote invloed. Comfort Cooling Products biedt hulp hierbij.

Dieettips tijdens de overgang

Een aangepast dieet wordt vaak genoemd als effectief middel tegen opvliegers, maar ook om de overgang in het algemeen zo goed mogelijk te doorstaan. Zo wordt de stofwisseling tijdens de overgang trager en is het daardoor beter om vaker een kleine, gezonde portie voeding te nuttigen. Verder worden kool, broccoli en lijnzaad in de darmen in een stofje omgezet dat hetzelfde effect heeft als oestrogeen. Alcohol, cafeïne en suiker kunt u beter vermijden, aangezien deze de opname van calcium verstoren.

Aanvulling op gezond eetpatroon en voedingssupplementen

Niet zelden kiezen vrouwen ook voor voedingssupplementen als middel tegen opvliegers. Bijvoorbeeld omdat veelvuldige opvliegers ervoor zorgen dat het gehalte aan vitamine B, C, kalium en magnesium in uw lichaam aanzienlijk daalt. Als aanvulling op dieettips en voedingssupplementen is de koelsjaal interessant. Een koelsjaal helpt opvliegers snel de kop in te drukken door het bloed dat door enkele van uw belangrijkste aderen stroomt te koelen. U gebruikt het product, dat u net als een gewoon sjaaltje draagt, indien gewenst de hele dag door.

Vind uw koelsjaal bij dé specialist op dit gebied

Bij Comfort Cooling Products – een expert die onder andere samenwerkt met EstroCare – bent u aan het juiste adres voor een koelsjaal, maar ook andere koelproducten zoals een koelingskussen. De koelsjaal bevat kristallen die, nadat ze eenmaal water hebben opgenomen, tot wel een etmaal voor verkoeling zorgen. Comfort Cooling Products biedt u vandaag de dag wel bijna vijftig verschillende soorten koelsjaals, die door PostNL razendsnel bij u thuis worden geleverd. Bestel daarom de gewenste sjaal bij deze specialist!