Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Beauty en verzorging

Grote voordelen van een eigen handdoek in de sauna

Iedereen in de sauna herkent deze situatie wel: Je bent helemaal omgekleed en klaar voor een dagje relaxen. Je krijgt van de receptie een sauna handdoek mee en de pret kan beginnen. Maar je weet nooit waar de handdoek daarvoor allemaal is geweest. Natuurlijk wassen ze de handdoeken, maar het is toch een gedachte die in je hoofd rondspookt. gelukkig zijn er tegenwoordig geweldige oplossingen om deze problemen of situaties te voorkomen. Bijvoorbeeld zelf een handdoek meenemen. Maar wat is daar nu een voordeel aan. In deze blog lees je daar mee over.

Makkelijk te onderscheiden van de rest

Iedere andere bezoeker krijgt precies dezelfde kleur en soort handdoek van de sauna. Daarom is het moeilijk om deze uit elkaar te houden. Het zou je net maar overkomen dat je andermans handdoek pakt waar ze lekker in hebben gezweet. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Daarom is het ideaal om zelf een sauna handdoek aan te schaffen in een opvallende kleur. Door de opvallende kleur laat je iedereen zien dat deze echt van jou is. Wat nog een extra handige tip si, is om je naam erop te laten zetten. Hierdoor kun je verwarring voorkomen als er net iemand anders dezelfde kleur handdoek heeft zoals jij. Vroeger deden sauna’s erg moeilijk over je eigen handdoeken meenemen, maar gelukkig zijn ze daar flexibel in geworden. Veel webwinkels bieden ook gepersonaliseerde saunahanddoeken aan voor een goede prijs. Zo weet je zeker als consument dat jouw handdoek voldoet aan de eisen van de sauna.

Je weet waar je handdoek allemaal is geweest

Het is handig om een eigen handdoek te hebben, omdat je niet 100% weet wat er is gebeurd met jou handdoek. Natuurlijk kun je van een sauna verwachten dat ze een goed systeem hebben met hun handdoeken en daarbij ook deze wassen. Maar misschien ben jij net diegene die een allergische reactie krijgt en dan is het wel zo fijn dat je weet dat deze met het juiste wasmiddel is gewassen.

Kortom, er zijn veel voordelen aan het hebben van een eigen handdoek voor naar de sauna. Kijk wel voor de zekerheid op de website van de sauna waar je naar toe gaat of je een eigen handdoek mee mag nemen.