Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Vakantie

Hotspots van Curacao: van een boottrip naar Klein Curacao tot aan prachtige strandjes

Spierwitte stranden, azuurblauwe oceaan… Dit is geen droom, maar de werkelijkheid in het mooie Curaçao. Hier waan je jezelf even op een geheel andere wereld. In dit artikel vertellen we je hoe jij het maximale kunt halen uit je vakantie naar Curaçao.

Strandjes

Curaçao kent tal van prachtige strandjes en baaitjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Er wordt aangeraden om een auto te huren zodat je zelf op pad kunt om de strandjes te ontdekken. Er zijn drukke stranden die echte toeristische trekpleisters zijn, maar je kunt ook op zoek naar onontdekte rustige strandjes. Met een auto heb je zelf de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, zodat je op eigen houtje het eiland kunt verkennen.

Sla een boottrip naar klein curacao zeker niet over

Een boottrip naar klein curacao mag niet ontbreken op jouw vakantie to-do lijst. Klein curacao is een onbewoond eiland waar nog geen invloeden van de mens zichtbaar zijn. Dit betekent dat er helemaal geen infrastructuur of iets dergelijks aanwezig is. Als jij ervoor kiest om een boottrip naar klein curacao te maken, zul je de meest mooie koraalriffen tegen komen. Er zijn verschillende bootsoorten waarmee je naar klein curacao kunt varen.

Een vakantie naar Curaçao is magisch, je hebt voor even het gevoel dat je op een andere wereld leeft. De mensen zijn ontzettend aardig, het weer is goed en het landschap is prachtig. Een reis naar Curaçao móét je meegemaakt hebben!

https://curacao-trips.com/