Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Heerlijk slapen op een watermatras

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw matras is een watermatras misschien niet het eerste waar u aan denkt. Toch is een watermatras een uitstekend matras, waarop u geheid uitgerust wakker wordt. Dit komt doordat het matras van een waterbed zich vormt naar de stand van uw lichaam. Op die manier wordt uw rug volledig gesteund en rust uw hele lichaam maximaal. Bovendien zorgt het matras van een waterbed ervoor dat u sneller inslaapt én dat u sneller een diepere slaap bereikt. Kortom; er zijn genoeg redenen om over te stappen op een watermatras. Maar waar koop u een dergelijk matras? Daarvoor schakelt u het beste HDW Shop in. HDW Shop is gespecialiseerd in waterbedden. Het gehele assortiment bekijkt u in de webshop, maar bij een watermatras is het natuurlijk van groot belang dat je erop kunt proefliggen. Daarom bevindt zich in Druten een showroom waar u langs kunt gaan om de matrassen uit te proberen.

Waar u rekening mee moet houden

Reken voorgoed af met vermoeid wakker worden door een matras voor een waterbed te kopen bij HDW Shop. Maar waar dient u allemaal rekening mee te houden als u een dergelijke aankoop gaat doen? Het is belangrijk dat u uw wensen en slaapbehoeften duidelijk hebt, alvorens u overgaat op de aankoop. Denk er bijvoorbeeld goed over na of u een softside of een hardside matras wilt hebben en of u een verwarmingselement in uw watermatras wenst. Bovendien heeft u uiteraard de keuze tussen eenpersoons- en tweepersoonsmatrassen. Voor hulp bij het maken van deze keuzes kunt u rekenen op het deskundige advies van de medewerkers van HDW Shop. Zij helpen u graag telefonisch of in de showroom in Druten.

Proefslapen op een waterbed

Wilt u het matras van een waterbed eens rustig uitproberen zonder er een te moeten kopen? Bij HDW Shop bieden ze hiervoor dé oplossing. Zo kunt u in het prachtige land van Maas & Waal een nacht proefslapen op een waterbed bij het 4-sterren hotel Moeke Mooren. Gaat u nadien een waterbed kopen bij HDW Shop, dan worden de kosten voor deze overnachting van de prijs afgehaald. Een win-winsituatie dus!