Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Telefonie

Sony Xperia L4 hoesje

Sony Xperia L4 hoesje beschermen jouw nieuwe telefoon tegen schade. Het Sony Xperia L-assortiment blijft ons grote waarde bieden met een verfijnde look en hoge gebruiksvriendelijkheid. In tegenstelling tot eerdere modellen heeft de Xperia L4 een beter beeldscherm, camera en opslagcapaciteit. Het is een tijdloze stijl, heeft een batterij die lang meegaat en een drievoudige camera. Dit zijn slechts een handvol dingen die we van deze smartphone kunnen verwachten.

Specs Sony Xperia L4 hoesje

Camera – Sony trekt momenteel echt alles uit de kast met hun camera’s. De Xperia L4 heeft drie camera’s, elk met verschillende kwaliteiten om zo creatief mogelijk te zijn. Hierdoor kun je beeldverhoudingen aan passen, waardoor je onbeperkte mogelijkheden hebt om elk moment vast te leggen in elke situatie. Er zit ook een 8MP camera aan de voorkant in een onopvallende inkeping bovenaan het scherm.

Bediening met één hand en multitasking – De Xperia L4 is gemaakt voor multitasking, waardoor de gebruiker meerdere vensters / tabbladen op het scherm kan openen, zodat je die Netflix-documentaire kunt bekijken terwijl je je vrienden erover berichten stuurt op hetzelfde scherm! De mini-displayfunctie maakt eenvoudige bediening en interactie met één hand mogelijk door de interface te minimaliseren en naar de zijkant van jouw dominante hand te verplaatsen.

Telefoonhoesje.nl

Op telefoonhoesje.nl kun je leuke en unieke hoesjes kopen voor jouw Sony Xperia L4. Zo verkoopt dit bedrijf transparante Sony Xperia L4 hoesje, maar ook Sony Xperia L4 covers en book cases.

https://www.telefoonhoesje.nl/Sony-Xperia-L4-Hoesjes