Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Auto’s en Motoren

Het briefje van Musk

Musk schreef jaren voor het ontstaan van Tesla een briefje waarop hij zijn doelen in het leven aangaf. Hierop schreef hij dat hij elektrische auto’s wilde maken. Dat hij deze in eerste instantie duur wilde verkopen, om zo geld te verdienen om een goedkopere versie te maken. Met het geld van deze versie zou hij weer een iets goedkopere versie maken. Hierdoor moet iedereen uiteindelijk in een elektrische auto van Tesla kunnen rijden.

De strategie van Tesla was om eerst een dure auto te maken die iedereen wel wilde hebben. Hiermee moest voldoende geld verdiend worden om ook een goedkopere variant te maken. Dit lukt tot op heden goed, want Tesla is bijzonder populair en de modellen worden steeds betaalbaarder.

Populaire Modellen

Populaire Tesla-modellen zijn de Model S , Model X en Model 3. Model S Private Lease biedt een luxe sedan met ruimte voor vijf volwassenen. De Tesla Model X is een grote SUV en heeft ruimte voor zeven volwassenen. Hij heeft opvallende vleugeldeuren.

De Tesla Model 3 is een sedan en het meest voordelige Tesla-model. De Model 3 valt op door het minimalistische interieur waarin alleen een stuur en een groot bedieningsscherm aanwezig zijn. De Tesla Model Y is de SUV-variant op de Model 3. De Model Y is iets groter. 

Tesla Lease

De verkoopcijfers van Tesla maken inzichtelijk dat het merk steeds meer aan populariteit wint. In zowel de verkopen van nieuwe Tesla modellen als Tesla Private Lease is zeer duidelijk een opgaande lijn te zien. De hoge aanschafprijs van elektrische auto’s verklaart waarom er veel gekozen wordt voor Private Lease Elektrische Auto. Mensen die niet de hoofdprijs voor het kopen van een elektrische auto, maken met Model Y private lease een uitstekende keuze.

Model 3

Snel, betaalbaar en volledig elektrisch, dat is de Tesla Model 3 in een notendop. De Tesla Model 3 is op de markt gebracht om een breder publiek te benaderen voor elektrisch rijden. Als je kijkt naar het Tesla Model 3 Private Lease aanbod, dan je ook dat de auto’s tegen al tegen aantrekkijk maandbedrag worden aangeboden.

De Model 3 heeft een zeer sportieve uitstraling en heeft een actieradius waarmee je een relatief grote afstand kunt afleggen. De auto heeft een stijlvolle maar minimalistische inrichting. Dit komt doordat je voornamelijk het grote scherm op het dashboard gebruikt om de auto te bedienen.

Het instapmodel van Tesla was de meest verkochte auto van 2019 en kreeg in 2020 een facelift.