Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Financieel

Dringend geld nodig? Dit kun je doen

We zijn allemaal wel eens in die situatie geweest waarin we dringend geld nodig hebben en er gewoon niets rondslingert. Je hebt ofwel niets gespaard of je hebt het geld gespaard, maar het is opgesloten in beleggingsfondsen die steile boetes voor de opname ervan dragen. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen wanneer je dringend geld nodig hebt. Hier lees je er alles over.

Vrienden, familie of schoonvader

9 manieren om snel aan geld te komen als je wanhopig dringend geld nodig hebt. Dit zou de eerste optie moeten zijn voor iedereen die in geldnood zit. Als je dringend geld nodig hebt, vraag dan aan je vrienden of familie of je wat van hen kunt lenen voor een korte of lange termijn. Als ze geld over hebben, zullen ze je zeker helpen. Wees ook niet gierig en maak gebruik van de vriendschap of relatie voor rentevrij geld. Bied aan om hen een nominale rente te betalen. Als het niet de hoge marktrente is, dring er dan op aan dat je betaalt wat de bank betaalt als zij het op de bank zouden houden.

En maak er een punt van om het geleende geld terug te betalen, zo niet, dan brand je een goede relatie af.

Verpanden

Verpanden is nog steeds een andere geweldige manier om snel aan geld te komen. Het is niet de goedkoopste omdat de rente vrij hoog is. Hoger dan persoonlijke leningen en lager dan creditcards op de meeste plaatsen. Hier is een lijst van dingen die je kunt overwegen te verpanden:

  • goud;

  • horloges;

  • antiek;

  • zilverwerk;

  • stukken grond of onroerend goed;

  • auto of andere motorvoertuigen.

Verpanding is snel en je kunt het geld bijna onmiddellijk hebben. Zodra je het geld weer hebt, kun je het pandjeshuis met rente terugbetalen om spullen terug te kopen.

Spullen verkopen

Naast verpanden, kun je ook overwegen om de spullen die je hebt en niet nodig hebt te verkopen. Organiseer een garageverkoop. Als je een heleboel boeken hebt die je niet meer leest dankzij Jeff Bezos en zijn Kindle, kun je overwegen ze te verkopen. Kijk naar de verkoop van oude kleren of schoenen die je niet meer nodig hebt. Accessoires en technische snufjes. De Gameboy is voor jou misschien verouderd en ligt te rotten in je opslag, maar iemand kan hem nog wel gebruiken.

Persoonlijke lening

Beter dan verpanden, creditcards en payday loans. Persoonlijke leningen kosten echter wat tijd. Afhankelijk van uw kredietscore en regio, kunt u het geld van een persoonlijke lening in 2 uur tot 2 weken hebben.

Als je een tekort aan geld voorziet of een situatie waarin je in de toekomst op korte termijn geld nodig zult hebben, meld je dan aan bij gelddiensten. Zij beoordelen het eerst en geven je een kredietlimiet. Wanneer je het geld nodig hebt, zullen ze onmiddellijke uitbetaling van leningen mogelijk maken, en je betaalt alleen rente voor het bedrag dat je gebruikt vanaf het moment dat je de lening neemt. Best handig om te hebben. Een andere manier om snel geld te krijgen, is het invullen van online enquêtes vanuit je huis. Lees hier de MyFlavours review.

https://www.meedoenaanonderzoek.nl/