Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Ga naar deze psycholoog in Breda voor hulp bij uw psychische klachten

Loopt u al langere tijd rond met bepaalde psychologische klachten en wilt u deze klachten graag aanpakken? Dan is het een mogelijkheid om naar een psycholoog te gaan. Op deze manier kunt u samen met een gespecialiseerde therapeut de oorzaak van uw klachten bespreken en kijken naar een passende behandeling. Wanneer u een psycholoog zoekt in regio Breda, dan is Psychologiepraktijk Floor een goede optie. Floor van den Eijnden, de psycholoog die werkzaam is in deze praktijk, heeft veel ervaring en kennis. Belangrijker nog, ze luistert naar uw verhaal en probeert u zo goed mogelijk te helpen door middel van een behandeling op maat. Bent u benieuwd wat zij voor u kan betekenen? Lees dan verder.

Verschillende vormen van therapie

Bij Psychologiepraktijk Floor worden er verschillende soorten therapie aangeboden. Denk hierbij aan schematherapie, cognitieve gedragstherapie en interpersoonlijke psychotherapie. Welke vorm van therapie in uw situatie geschikt is, is afhankelijk van uw klachten. Bij deze psycholoog in Breda kunt u voor verschillende soorten klachten behandeld worden. Dit zijn onder andere angstklachten, negatief zelfbeeld, lifestyle problemen en een burn-out. In het intakegesprek wordt er gekeken wat voor behandeling voor uw klachten kan helpen. Dit intakegesprek is het eerste gesprek dat u met Floor van den Eijnden voert. Dit is een soort kennismaking waarin de oorzaak van uw klachten en uw huidige situatie besproken wordt. Na het intakegesprek wordt er een behandeling vastgesteld waarmee u daarna voor een bepaalde tijd aan de slag gaat.

Neem contact op of meld u direct aan

Bent u benieuwd wat de psycholoog van Psychologiepraktijk Floor in Breda voor u kan betekenen? Neem dan contact op met haar. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail of het contactformulier op de website. Ook wanneer u nog vragen heeft, kunt u haar op deze manier bereiken. Wilt u zich direct aanmelden? Ook dat is mogelijk via het daarvoor bestemde formulier op de website.