Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Mode en Kleding

Het trouwpak van uw dromen kopen om te schitteren op de mooiste dag van uw leven

Trouwen is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. De Liefde van u en uw partner wordt uitgebreid gevierd en bezegeld met een prachtige ring. De dames gaan voor deze dag op zoek naar een sprookjesachtige jurk om hun partner om ver te blazen. Voor de heren betekent het dat zij op jacht mogen naar een mooi trouwkostuum. Wanneer u een trouwpak gaat kopen, wilt u naast dat deze er goed uit ziet, natuurlijk ook dat het pak perfect zit. Daarom laat u uw trouwkostuum het best op maat maken. Breng hiervoor een bezoek aan Black Tie.

Een trouwkostuum precies op maat

Bij Black Tie hebben ze een eigen atelier in Den Bosch waar ze u graag ontvangen wanneer u een trouwpak wilt kopen. Zij hebben diverse merken in huis van topmerken zoals Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco, Cleofe Finati, Enzo Romano, Guglielmo G. en Immediate. Iedere man heeft een andere smaak als het aankomt op trouwpakken. Bent u een liefhebber van klassiek, modern of houdt u ervan om op te vallen? Bij deze atelier hebben ze het allemaal. Zij bieden u dan ook de mogelijkheid om uw pak volledig op maat te laten maken. Hun ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Hierdoor is niet alleen het draagcomfort ideaal, maar geeft de pasvorm een mooi silhouet. U zult altijd een trouwpak vinden dat perfect bij uw stijl past en aansluit bij al uw wensen.

Breng een bezoek aan de winkel

Gaat u binnenkort trouwen en wil u graag een trouwpak kopen dat precies aan uw wensen voldoet? Stap dan zeker eens binnen bij Black Tie in Den Bosch. Hun aanbod is groot en er is ontzettend veel te kiezen. Hun enthousiaste team van medewerkers begeleidt u zorgvuldig bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak en verzeker uzelf van een trouwkostuum dat met aandacht en zorg is samengesteld voor de mooiste dag van uw leven.