Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het voordeel van een biologische lunch

Een lunch met je hele bedrijf samen is erg gezellig. In plaats van dat iedereen individueel de voorgemaakte broodjes aan het bureau eet en aparte groepjes die bij elkaar gaan zitten zorg je voor een gezellig geheel door middel van een bedrijfslunch. Als je zelf deze lunch moet voorbereiden kost dat aardig wat tijd. Je moet boodschappen doen, rekening houden met alle allergieën en vaak ook nog het een en ander klaarmaken. Met een volledig verzorgde bedrijfslunch van De Buurtboer wordt elke dag een heerlijke lunch bezorgd bij jou op werk. Zo hoef je alleen nog de tafel dekken!

Een gezonde lunch op werk, hoe werkt het?

De biologische ingrediënten van De Buurtboer worden elke dag vers bereid en geleverd naar bedrijven voor een heerlijke bedrijfslunch. Er wordt rekening gehouden met speciale wensen en voorkeuren zodat elke werknemer gelukkig is. De lunch wordt op maat samengesteld en elke dag wordt er gevarieerd tussen het aanbod zodat de bedrijfslunch nooit saai wordt. Ambachtelijk bereid brood, biologische ingrediënten en super verse producten zorgen voor een heerlijke lunch!

Elke dag op een gewenst tijdstip worden de producten voor de biologische lunch geleverd in handige kratjes. Het grote assortiment zorgt ervoor dat je goed kan variëren tussen de verschillende opties van een lunch kan genieten. Een bedrijfslunch is al beschikbaar vanaf 4.50 per persoon, afhankelijk van voorkeuren, hoeveelheden en wensen. Je hebt keuze uit het brede assortiment voor je favoriete gerechten. Het enige wat je zelf moet doen is de tafel dekken en de tafel afruimen!

De lunch wordt bezorgd tussen 9 en 12 uur. De biologische lunch van de Buurtboer kan bezorgd worden in de hele Randstad inclusief kistjes met fruit (na aanvraag), vers brood, de lekkerste soepjes en spreads. Een goede bedrijfslunch is geschikt voor een minimumafname van 60 lunches per week. Dit is bijvoorbeeld 5 dagen per week met 12 personen of een dag in de week met 60 personen. Zelf kan je kiezen welke dagen je met je collega’s gaat genieten van een heerlijke lunch. 

De meest verse producten voor je lunch

Staat de lunch eindelijk voor je deur? De producten worden geleverd in houten kisten en koeltassen om de producten zo vers mogelijk te houden. Deze kratjes en trassen moet je houden, want deze dienen ingeleverd te worden bij de volgende bezorging. Deze kratjes kunnen namelijk weer goed opnieuw worden gebruikt om lunches te bezorgen door de gehele randstad. Ben je nog niet overtuigd over een lekkere bedrijfslunch? Dan kan je de Buurtboer bedrijfslunch een weekje uitproberen met een korting van 25%. Vervolgens kan je ervoor kiezen om zelf een abonnement af te sluiten voor een lekkere lunch die elke dag of week bij je kantoor wordt bezorgd. Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen aan de Buurtboer. https://www.debuurtboer.nl/

Gerelateerde artikelen

De administratie uitbesteden is een goed idee!

Voorkom brandoverslag door goede preventieve maatregelen

De voordelen van autonomous maintenance