Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Professionele corporate video’s laten maken

Bij een commercial laten maken of een corporate video production komt veel vakkennis kijken. De kracht van zo’n film is, dat het verhaal achter een product of een bedrijf wordt verteld. Voor een opdrachtgever is het moeilijk om in te schatten wat dit bijzondere verhaal is, dat klanten triggert. Daarom is het goed om de professionals van Beeldspraak in te huren voor een goede conversie van de informatie naar aantrekkelijk beeldmateriaal. Omdat het om een marketinginstrument gaat, moet de producent van de films een goed commercieel gevoel hebben.

De boodschap mooi verpakken

Een enkele keer is er wel eens een commercial waarin een directeur van een bedrijf in gelikte taal vertelt waarom zijn producten zo goed zijn. Hij of zij staat in een mooie outfit in een showroom en voelt zich duidelijk niet op zijn gemak. Het spreekt voor zich dat zo’n film niet aanslaat en dat de boodschap niet overkomt. Voor een corporate video production of een commercial laten maken moet eerst een script worden gemaakt, waarin een aantrekkelijk verhaal wordt bedacht. Het is van belang dat er spontaniteit en gevoel uit de beelden spreekt, en dat de boodschap naturel in beeld wordt gebracht.

Beeldspraak zorgt voor impact

Bij Beeldspraak werken specialisten die zowel artistiek als commercieel goed onderlegd zijn. Je kunt hier een commercial laten maken die tot de verbeelding spreekt of een corporate video production die klanten zich nog lang zullen herinneren. Beeldspraak coördineert het hele proces, van het vertalen van de boodschap naar beelden, het maken van een script en een plan van aanpak voor het filmen. Met deze aanpak lukt het altijd om een bedrijfsfilm te maken die aan de doelstelling voldoet. Door de film op strategische momenten te vertonen zal je merken dat klanten je bedrijf beter leren kennen.