Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Verbouwen

Hoe maak je een goede keuze met zoveel verhuisbedrijven?

Verhuizen is een klus die je wellicht liever uitbesteedt aan de professionals. Maar je hoeft maar even op internet rond te kijken om te zien dat het aanbod enorm is. Dus hoe kies je nu een verhuisbedrijf dat je kunt vertrouwen? Zodat je zeker weet dat er met zorg met je spullen wordt omgesprongen, je een eerlijke prijs betaalt en zoveel mogelijk van je verhuizing uit handen kunt geven? In dit artikel alle informatie die je nodig hebt om je verhuizing veilig en vertrouwd uit handen te geven.

De belangrijkste aandachtspunten bij het kiezen van een verhuisbedrijf

Selecteer om te binnen alleen verhuisbedrijven die beschikken over het Erkende Verhuizers keurmerk. Deze brancheorganisatie bewaakt de kwaliteit en dienstverlening van verhuisbedrijven en opslaglocaties.

Daarna ga je op zoek naar bedrijven met een uitgebreide dienstverlening. Een breng- en ophaalservice is bijvoorbeeld handig, aangezien maar weinig mensen een eigen vrachtwagen of bestelbus hebben. Ook de mogelijkheid voor opslag van je spullen is een waardevolle toevoeging. Opslag in Bergen op Zoom of één van de omliggende plaatsen betekent dat je altijd nog bij je spullen kunt, mocht je die tijdens je verhuizing nog nodig hebben.

Ga in gesprek en controleer de opslaglocatie zelf

Een goed verhuisbedrijf zal er nooit moeilijk overdoen wanneer je aangeeft zelf de opslag in Roosendaal of de opslag in Etten-Leur te willen controleren. Wanneer je dat doet, check dan of je spullen ten aller tijde droog, warm en beveiligd worden opgeslagen en dat je met een sleutel of wachtwoord toegang krijgt.

Uiteindelijk moet jij je vertrouwd voelen met de partij die je verhuizing gaat regelen. Wees niet bang om vragen te stellen wanneer je met een bedrijf in gesprek gaat. Een bedrijf dat niets te verbergen is vertelt je graag meer over de mogelijkheden, zonder dat je zelf moet gaan lopen vissen voor informatie. Gecombineerd met de bovenstaande tips kies jij zo een betrouwbaar verhuisbedrijf en heb je geen omkijken meer naar de verhuizing!