Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Wat je kunt doen met een houten wereldkaart zwart wit

Met een grote houten wereldkaart zwart wit kun je van alles doen! Een wereldkaart kan voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt worden, van praktisch tot als accessoire in het interieur. In deze blog vertellen we je wat je allemaal kunt doen met een wereldkaart.

Een houten wereldkaart zwart wit invullen

Een van onze favorieten is om een wereldkaart in te vullen met plekken waar je ooit geweest bent. Je kunt bijvoorbeeld een witte wereldkaart kopen en alle landen waar je ooit bent geweest zwart maken. Zo zie je welke plekken je allemaal hebt bezocht. Je kan ook met grijs aangeven welke plekken er nog op je bucketlist staan. Deze kun je vervolgens zwart kleuren als je het land daadwerkelijk hebt bezocht.

Wereldkaart zwart wit ophangen

Een wereldkaart zwart wit is ontzettend leuk om op te hangen in je huis. Een wereldkaart zwart wit past in ieder interieur en is een mooie eyecatcher. Hang de wereldkaart bijvoorbeeld aan een grote lege muur om deze op te vullen.

Houten wereldkaart of ander materiaal

Je kunt kiezen voor een houten wereldkaart, maar er is ook allerlei ander materiaal waarin een wereldkaart te verkrijgen is. Het voordeel van een houten wereldkaart is dat je met een scherp dun pijltje in landen kunt prikken waar je ooit geweest bent. Dit is een andere manier van een wereldkaart invullen en het geeft een leuke uitstraling. Met een wereldkaart kun je kiezen voor klein of groot, je zit eigenlijk altijd goed en het is een mooie toevoeging aan ieder interieur! Daarnaast zorgt het voor een leuk gespreksonderwerp als je bezoek ontvangt, je kunt in geuren en kleuren vertellen over jouw ervaringen met betrekking tot het bezoeken van de landen!  

https://www.worldofart.nl/