Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Hoe vindt ik een vergaderlocatie in Utrecht?

Heb je binnenkort een vergadering te plannen en zoek je naar de perfecte vergaderlocatie in Utrecht? Dan ben je bij Creative Valley aan het juiste adres! Wij beschikken over alle faciliteiten die nodig zijn om van jouw vergadering een succes te maken. Zo kun je gebruikmaken van onze vergaderzaal, maar ook van onze flexwerkerruimte of lounge. Daarnaast is er altijd wel iets te doen in onze creatieve omgeving. Van een kopje koffie tot een hapje en drankje, alles is mogelijk bij Creative Valley. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Utrecht? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Welke faciliteiten biedt Creative Valley?

Creative Valley is dé plek voor een unieke vergadering in Utrecht. Wij beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt om van je vergadering een succes te maken. Neem contact met ons op en laat ons weten wat wij voor jouw vergadering kunnen betekenen! Om je alvast een inzicht te geven over de mogelijkheden die wij bieden tijdens en voor je vergadering, staan hieronder een aantal voorbeelden:

  • Keuze uit verschillende kamers van 6-100 personen
  • Gratis water, koffie en thee tijdens of na de vergadering
  • Hapjes voor bij de koffie en thee
  • Uitgebreide lunch bij ons café
  • Diner in ons restaurant
  • Alle benodigdheden voor een succesvolle vergadering

Wij verzorgen alles voor je vergadering, zodat jij je kan concentreren op het behalen van de best mogelijke resultaten. Neem contact met ons op en laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen! We helpen je graag verder. Op onze website staan verschillende afbeeldingen van onze vergaderruimtes en de gehele locatie. Zo krijg je alvast een indruk van de vergaderlocatie in Utrecht die Creative Valley te bieden heeft. Wanneer je verder naar beneden scrollt, vind je meer informatie over onze vergaderpakketten. Ook kun je onze tarieven zien en welke faciliteiten hieraan gebonden zijn.