Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Vervoer en transport

Noot: Touringcar huren

Laatst kwam ik voor touringcar huren het touringcarbedrijf Noot Personenvervoer tegen. En dat was ideaal! Want bij hen heb ik uiteindelijk dan ook zo’n touringcar gehuurd. En iedereen die daarin zat was er hartstikke positief over. Daar leg ik in dit artikel graag wat meer over uit.

Waar touringcar huren?

Ik ben op het internet gaan zoeken op touringcar huren en vond zodoende de website van Noot Personenvervoer. Daar las ik dat je touringcars kunt huren in allerlei verschillende maten. Van 16 tot en met 62 persoonsbussen. En daarnaast hebben zij ook nog een heel luxe touringcar met dingen zoals een koffiebar, koelkast, wc. Maar ook een dvd met groot scherm, airco’s en verstelbare rugleuningen en voetensteuntjes. Dat klonk in ieder geval goed! Want ik ben namens mijn bedrijf op zoek naar een touringcarbedrijf waar wij een touringcar huren kunnen voor een bedrijfsuitje. En daarvoor het liefst wat luxer vervoer, omdat het een groot bedrijf betreft. Maar ik las ook dat zij dagtochten volledig kunnen verzorgen. Dus niet alleen het vervoer, maar ook de locatie en daar alles regelen. Hier waren wij wel geïnteresseerd in. Zodoende heb ik hen opgebeld en gevraagd of dat zij in hun netwerk een mooie zaal hebben die geschikt is voor ons evenement. En waar wij zodoende ons feest kunnen organiseren. Vervolgens is het ook de bedoeling dat het grootste deel van onze medewerkers vervoerd worden in touringcars. Degene van Noot Personenvervoer reageerde direct enthousiast en gaf aan dit zeker te kunnen regelen.

Bedrijfsfeest

Op de dag van het bedrijfsfeest stonden de touringcars op tijd klaar op de afgesproken plek, zodat we ook vroegtijdig konden vertrekken naar het feest. Daar aangekomen was alles ook perfect geregeld en werden wij heel goed opgevangen. Wij kunnen iedereen dan ook aanbevelen om dit soort dingen te laten regelen door Noot Personenvervoer.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht

Gerelateerde artikelen

Wat doet verhuisbedrijf Snelle Jongens voor u

Koel/ vries transport en opslag door Frigo Group

Wat kost een Taxi naar Schiphol ?