Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

HOVERKART – Wat is het, hoe wordt het gebruikt en waarom een kopen?

Op dit moment kent u waarschijnlijk de elektrische boards van het HOVERBOARD-type. Vandaag brengen we u een artikel over de populairste accessoire voor dit type skateboard: de HOVERKART.

Wat is een Hoverkart?

De Hoverkart is in feite een structuur met een ingebouwde stoel en een voorwiel dat je elektrische board van het Hoverboard-type verandert in een superkart.

 Het bevat 2 hendels aan de zijkanten waarmee u de hoverkart volledig kunt hanteren en waardoor u kunt accelereren, remmen en vrij kunt draaien.

Normaal gesproken wordt de hoverkart met behulp van riemen of nylon strips aan onze elektrische board bevestigd, zodat deze er perfect op past. Normaal gesproken zult u verschillende modellen vinden, afhankelijk van of uw hoverboard 6.5; van 8 of 10 inch is.

De meest geavanceerde modellen bevatten zelfs een ophanging tussen de stoel en het hoverboard zelf, wat ons extra comfort geeft als het gaat om genieten van ons elektrische board (nu omgebouwd tot een kleine kart). 

Ten slotte moet worden opgemerkt dat we het kunnen in- en uitschakelen wanneer we willen, in amper 30 seconden!

Hoe wordt een hoverkart gebruikt?

Het eerste ding dat moet worden benadrukt is dat de hoverkart een volledig mechanische structuur is, dat wil zeggen, het heeft geen enkel elektrisch of elektronisch onderdeel. We kunnen er gewoon van genieten door het aan ons hoverboard te koppelen en het laatst genoemde te starten.

Het eerste dat u moet doen, is op de stoel zitten zonder de stuurhendels aan te raken, om te voorkomen we uit balans raken terwijl we aan het positioneren zijn.

Als we eenmaal in positie zijn, als we verder willen gaan, hoeven we alleen maar de hendels naar beneden te duwen. Daarentegen, als we willen remmen of achteruit gaan, moeten we de stuurhendels naar boven trekken. Om links af te slaan, moeten we de rechter hendel voorzichtig moeten laten zakken, waarbij de linker hendel stil blijft staan. We moeten het tegenovergestelde doen om naar rechts te gaan.

De wielen werken onafhankelijk, dus we hebben een zeer grote wendbaarheid.

Waarom een hoverkart kopen?

Dit is misschien wel het meest subjectieve punt van allemaal. Vanuit todopatinetes.com willen we het volgende benadrukken:

  • Het is comfortabeler: Als u erop gaat zitten (in plaats van te staan), zullen we logischerwijs minder moe worden na een tijdje van gebruik.
  • Het is veiliger: Dit is ook duidelijk, immers ons lichaam bevindt zich dichter bij de grond en daarom zal elke val of onbalans nauwelijks een kleine schaafwond produceren. Het is ideaal voor kinderen! 
  • Het is heel makkelijk te installeren: Het feit dat we het bijna meteen kunnen opzetten en verwijderen, lijkt ons een van de successen van dit accessoire. Dat u al verveeld bent van het staan op je hoverboard, u voegt de hoverkart toe en het lijkt erop dat u een heel ander “speeltje” hebt.
  • Het is heel gemakkelijk te gebruiken: De bediening ervan is heel eenvoudig. Natuurlijk veel gemakkelijker dan wanneer we het hoverboard in zijn standaardmodus gebruiken. In slechts een paar minuten hebben we de “truc” van de hendels te pakken en zijn uren speelplezier gegarandeerd.
  • De prijs: Logisch varieert de prijs sterk, afhankelijk van hoe geavanceerd het model is dat we kiezen, maar als algemene regel kunnen we een goede hoverkart vinden van rond de € 50.
  • En, ten slotte, het belangrijkste is amusement: houdt uzelf niet voor de gek, de hoverkart is voor uw amusement. Het gebruik ervan is voornamelijk recreatief of voor vrijetijdsbesteding. Natuurlijk zien we het niet als een element van dagelijks stedelijk vervoer. Het kan worden gebruikt om een race te houden met een vriend of familielid; waar dan ook op een geïmproviseerd circuit rijden. Of gewoon als een “speeltje” voor de kleintjes in huis. Kinderen zijn er dol op!

In dit gedeelte kun je de beste hoverboards vinden die u samen met uw hoverkart kunt gebruiken. Waar wacht u nog op om er een te krijgen? Plezier is gegarandeerd! 

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht