Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Wat kost een privé detective

U twijfelt erover om een privé detective in te schakelen. Aan de ene kant weet u zeker dat iemand een strafbaar feit pleegt of u bedriegt. Aan de andere kant hikt u tegen de kosten aan. Alleen al het woord privé detective klinkt als duur en onbetaalbaar. Het klinkt alsof het meer is weggelegd voor de rijken. Toch is dit niet zo want wat kost een privé detective? Dit is natuurlijk afhankelijk van de taken en wat de detective moet gaan doen. Meestal spreekt u op basis van een onderzoek een uurloon af. De privé detective kan heel goed vooraf inschatten hoeveel uur er nodig is. Soms zijn er minder uren nodig en soms meer. Dit is de reden dat u een plafond kan afspreken. Een privé detective kost zo nooit meer dan u kan betalen. Op de vraag wat kost een privé detective kan dus helaas niet een simpel antwoord gegeven worden.

Bewijzen bedrog van partner

Helaas kan het gebeuren dat uw partner vreemdgaat. Een vermoeden blijkt helaas vaak nog te kloppen ook. Alleen u wil wel bewijzen dat er spraken is van bedrog. U hebt zo iets om uw partner mee te confronteren. Een privé detective kan volledig anoniem voor u aan de slag gaan. We gaan hierbij uitzoeken of er inderdaad sprake is van bedrog. Als er geen sprake is van bedrog dan zullen we dit uiteraard ook melden. Er zijn verschillende manieren om anoniem achter het bedrog te komen. Soms gebruikt de privé detective hack technieken om op een telefoon of Facebook account te komen. Het kan ook gebeuren dat een detective een observatie onderzoek uitvoert. Tijdens dit onderzoek wordt iemand achtervolgt door een detective. Er worden foto’s gemaakt van intieme ontmoeten en u heeft bewijzen bedrog in handen.

Bedrijfsfraude aantonen met een onderzoek

Het kan gebeuren dat er spraken is van bedrijfsfraude binnen uw bedrijf. Een medewerker blijkt geld weg te sluizen naar een privé rekening. Dit gebeurd soms zo stiekem dat het jaren duurt voor iemand erachter komt. Alleen bedrijfsfraude aantonen kan nog best lastig zijn. U weet misschien dat het gebeurd, maar u heeft geen bewijzen dat het ook echt gebeurd. Een privé detective kan hierbij helpen en bewijzen verzamelen. Als u een vermoeden heeft moet u vooral niet twijfelen. Neem direct contact met ons op en wij gaan direct aan de slag. De kosten van het onderzoek kan u verhalen op uw ex-personeelslid. Daar komt nog eens bij dat u direct bewijzen heeft voor een rechtszaak. Ideaal dus als u een professioneel onderzoek laat uitvoeren.

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht