Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Beauty en verzorging

Huidverzorgingsproducten van de beste merken

Skins Unlimited is de huidproducten webshop in Nederland en België en officieel verkooppunt van Medik8

Medik8 is een van onze allerbeste merken, wat ook wel erkend staat als het 1e groene cosmeticabrand op de markt te koop. Medik8 heeft een veelzijdig spectrum aan producten voor verscheidene huid kwesties. Medik8 online bestellen doe je zodoende bij de online beauty specialist in Nederland en België. Medik8 is gezichtsbepalend en grensverleggend in zijn eigen klasse en komt dikwijls met nieuwe wetenschappelijk onderlegde huidverzorgingsproducten. Medik8 wint daardoor ook jaar na jaar prestigieuze prijzen op Nederlandse en internationale Beauty Awards

Voor elke huid heeft Medik8 de passende oplossing. Maak jouw persoonlijke beauty routine op maat met de Medik8 serums. Gebruik de producten blijkens het 3 stappenplan voor het allerbeste en mooiste effect. Het 3 stappenplan begint als 1e uit het reinigen van het gezicht met een reiniger vervolgens een serum op het gezicht aan te brengen en vervolgens af te sluiten met een dagcrème of nachtcrème

Medik8 is ook passend voor de extreem gevoelige huid en natuurlijk vrij van parabenen en daarnaast dier vriendelijk gefabriceerd, dus uiteraard niet op dieren getest.

Voor zowel de droge, acne, pigment en rode huid heeft Medik8 passende huidproducten gebaseerd op wetenschappelijke kennis en technologie. Of wil jij liever de strijd aan gaan met rimpels? Dan is de anti-aging lijn met de allerbeste retinol in de vorm van r.Retinoate de allerbeste oplossing tegen je rimpels

De specialisten van Skins Unlimited staan voor meer dan 25 jaar aan ervaring en weten als geen ander welke producten het beste zijn voor je huid. Of je nu huidverzorgingsproducten nodig hebt of  producten die intens in de huid aan het werk gaan dan ben jij bij onze specialisten op de juiste plek belandt.

We adviseren en verkopen enkel de beste producten voor de huid. Alle producten worden uit eigen voorraad verzonden en als je voor 16:00 jouw bestelling doorgeeft wordt deze dezelfde werkdag verzonden. Bovendien krijg je van ons een gratis sample als je afrekent met iDeal.

Eén toegewijd team van huid specialisten staan voor je klaar om huid advies te verlenen als je door de hoeveelheid aan producten voor de huid het even niet meer weet.

Je kunt bij ons ook terecht voor huidverzorgingsproducten van La Colline, Marc Inbane, LavieSage en Youngblood. Wil jij je aankoop liever ophalen, wil je ter plekke huid advies of een gezichtsbehandeling met Medik8 serums? Dat kan vanzelfsprekend ook bij onze schoonheidssalon in Amsterdam.

https://www.skinsunlimited.nl