Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Aanbiedingen

5 Tips tegen muggen | Anti vliegen shop

 

Als je last hebt van muggen dan zijn er een paar dingen die je kunt doen. Je kunt er natuurlijk niets aan doen, alleen heb je dan altijd muggen om je geen. Dit zorgt voor muggenbulten en ze maken ook nog eens een zeer vervelend zoem geluid. Vandaar dat je iets tegen muggen moet doen. Er zijn verschillende middeltjes die je kunt gebruiken. Laten we eens kijken naar de 5 beste tips tegen muggen.

  1. Muggenstekker – dit is eigenlijk een soort apparaat wat je in het stopcontact stopt. In sommige gevallen maakt het een heel hoog piep geluidje, dit is niet te horen voor de mens. Deze piep zorgt er echter voor dat de muggen weg zullen blijven. Vraag ons ook niet hoe, maar het werkt echt bijzonder goed.

  2. Deet muggen – dit is een stof die er voor zorgt dat je geen jeuk meer hebt aan de muggenbult. Dit is dan ook meer een middeltje wat je kunt gebruiken als je al gestoken bent, maar je kunt het ook opsmeren om zo er voor te zorgen dat de muggen niet bij je komen door de geur. De geur is vrij sterk maar het zorgt er wel voor dat je in ieder geval beschermt bent.

  1. Anti muggenspray – anti muggenspray is iets wat iedereen wel kent. Als je deze spray opdoet dan komt er ook een bepaalde geur vrij. Ook hier kan de mug niet tegen en de mans dat je wordt gestoken is dan ook veel kleiner met deze spray.

  2. Muggenlamp – dit is misschien wel de beste tip. Een muggenlamp zorgt er voor dat de muggen naar de lamp toe zullen gaan, ze worden aangetrokken door het licht. Wanneer ze bij de lamp komen gaan ze dood. Het is dan ook een heel makkelijke en eenvoudige manier om van de muggen af te komen. Je kunt eens kijken naar de Cyclone lamp, deze heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt om de muggen te weren.

  3. Citronella – ook dit product heeft weer een stof die er voor zorgt dat de muggen weg blijven. De zure lucht die hier vandaan komt zorgt er voor dat de muggen niet zullen prikken. Het handige van dit product is dat ze het ook in stok vorm hebben voor in de tuin. Zo kun je dus ook gewoon in de tuin zitten, zonder dat je last hoeft te hebben van de muggen. Super plan voor in de zomer dus.