Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Links / Index

Interieur ideeën op doen met een specialist

Interieur ideeën

Soms wilt u uw woonkamer graag veranderen, het kan ook voorkomen dat u uw badkamer, uw tuin, uw balkon of uw slaapkamer wilt aanpassen. Het is dan soms moeilijk te bepalen hoe u alles precies wilt inrichten. Waar komt welk voorwerp, wat voor vloer neemt u en wat voor inrichting en style neemt u? Er zijn tegenwoordig eindeloos veel reclames of woon magazines waar u uw ideeën kunt opdoen wat echt bij u past, vaak is er dan ook nog eindeloze variatie. Voor iedereen is er een perfect interieur en vaak is dit interieur ook nog erg betaalbaar, u moet gewoon wel interieur ideeën opdoen.

Moodboard

Wanneer u echt niet weet waar u moet beginnen, is dit compleet logisch. Er zijn vele verschillende stylen, kleuren en de variatie is eindeloos. Misschien wilt u partner wel compleet iets anders dan u wilt. Het is daarom verstandig dat ieder voor zich een moodboard maakt met de wensen die u mooi wilt bij uw nieuwe inrichting. U knipt uit bladen en haalt van internet plaatjes die u op dit moodboard plakt. Als uw partner hetzelfde doet, kunt u uiteindelijk samen kijken of er overeenkomsten zijn binnen de verschillende moodboards. Wanneer dit het geval is kunt u hier u interieur naar inrichten, u kiest producten die bij de sfeer van de moodboard past. Wanneer dit niet helemaal lukt, kunt u altijd de hulp van een ervaren stylist inschakelen.

Een interieur stylist

Het kan voorkomen dat u het erg lastig vind om te moeten kiezen uit bepaalde kleuren of designs. Neem bijvoorbeeld blauw als kleur, de variaties daarbinnen zijn eindeloos. Het is aan u de keus of u voor een licht blauwe tint gaat of juist voor een iets donkere, beide zullen waarschijnlijk geweldig staan binnen uw interieur maar een interieur stylist kan u nog even een beetje extra helpen zodat uw interieur ook net dat beetje extra krijgt, wat u graag wilt. Een interieur stylist laat zien hoe bepaalde kleuren in uw interieur uitpakken, vanuit een winkel is dit namelijk vaak erg moeilijk te zien. Ervaren en professionele interieur stylisten weten precies wat bij elkaar past en wat juist niet zodat uw inrichting goed op elkaar is afgestemd en u een prachtig interieur krijgt door middel van goede interieur ideeën.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht