Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Links / Index

Starten met een cryptobot

Zit je eraan te denken om een Binance bot te gebruiken op de Binance Exchange? Binance is een beurs met een enorm volume en geweldige beveiligingsfuncties waar je eenvoudig om API-sleutels kunt gebruiken om je handel te automatiseren. En waarschijnlijk heb je ook gehoord dat het gebruiken van een handelsbot winstgevend kan zijn, mits je het goed aanpakt. In dit artikel behandelen we alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met het gebruik van geautomatiseerde tools op de populaire Binance-uitwisseling.

Wat is Binance?

Binance is een van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen. De beurs heeft meer dan 100 cryptocurrencies die beleggers kunnen verhandelen. Het is een van de weinige uitwisselingen die nog steeds anonieme aanmeldingen toestaat, en het kan een geweldige plek zijn om een ​​verscheidenheid aan verschillende cryptocurrency-activa te verhandelen. Ze bieden API-toegang, geweldige accountbeveiliging en je kunt veel bot-softwarepakketten gebruiken op deze uitwisseling. Binace waarschuwt ook voor verdachte activiteiten en heeft anti-phishing-procedures zodat je veilig kunt handelen.

Staat Binanace handelsbots toe?

Ja, Binance staat handelsbots toe en ze bieden API-sleutels om je te helpen je accounts te verbinden met de software. Hiermee kunt je ook eenvoudig de machtigingen voor de API-sleutel aanpassen en een beveiligingsproces opzetten om het genereren van ongeautoriseerde API-sleutels voor je account te voorkomen.

Is het veilig om je Binanace API-sleutels te delen met een binance bot?

Als u de juiste voorzorgsmaatregelen neemt, dan is het veilig om je Binance API-sleutels te delen. Zorg er echter altijd voor dat de optie ‘intrekking’ op de API-sleutel niet is aangevinkt.

De cryptobot moet wel de juiste machtigingen hebben om voor je te kunnen werken, dus let erop dat lezen en handelen zijn ingeschakeld

Hoe begin je met een binance bot?

Je hebt niet veel geld nodig om te starten met geautomatiseerde handel. Je hebt slechts een klein bedrag nodig om aan de slag te gaan, en als je wilt oefenen kan dat zelfs zonder kosten. Je begint met het bepalen van een handelsstrategie. De meeste bots hebben een backtest-functie waarmee je in realtime kunt zien hoe je strategie zich zal ontwikkelen, waardoor u belangrijke aanpassingen kunt maken aan uw bot voordat u daadwerkelijk geld aan de software vastlegt. Het is een geweldige manier om vertrouwd te raken met binance bots. Het is aan te bevelen om een aantal oefenrondes te doen, zodat je begrijpt hoe de software werkt voordat je munten verspilt aan een slechte strategie.

 

Welke munten kun je gebruiken in combinatie met een binance bot?

Het beslissen welke munten je wilt verhandelen kan aanvankelijk een lastige keuze zijn omdat er een heleboel opties beschikbaar zijn. Veel mensen kiezen Bitcoin als basisvaluta, omdat dit meestal degene is met het meeste handelsvolume op de beurs. Kleinere munten kunnen grote prijsbewegingen hebben. Maar als er niet genoeg volume is kan het moeilijk zijn om winst te maken, omdat er niet genoeg munten zijn om mee te werken. Het beste kun je eerst wat tijd besteden aan bestuderen de volumes van de currencies en de voorraad in het orderboek voordat je beslist met welk munt je wilt gaan handelen.